Bubble Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
849 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Mania ücretsiz bir balon patlatma oyunudur

Bubble Mania eğer Android işletim sistemini kullanan bir akıllı telefon veya tablet sahibiyseniz ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirip oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur.

Bubble Mania'da herşey kötü kalpli bir büyücünün minik ve sevimli bebek hayvancıkları kaçırmasıyla başlıyor. Bu kötü kalpli büyücünün peşine düştüğümüz oyunda bebek hayvancıkları kurtarmak için karşımıza çıkan balonları patlatarak yok etmeli ve yolumuzu açmalıyız. Balonları patlatmak için ise aynı renge sahip 3 balonu yanyana getirmemiz gerekiyor. Bu nedenle doğru bir şekilde nişan almalı ve fırlattığımız balonun rengine dikkat ederek atış yapmalıyız.

Bubble Mania klasik balon patlatma oyunlarını güzel bir şekilde mobil cihazlarımıza taşıyor. Dokunmatik kontrollerle rahatça oynanabilen oyunda çeşitli bulmacalar karşımıza çıkmakta. Balonlar gibi patlamayan taş setler önümüzdeki belli alanları kapatıyor ve açık alanlardan balonları patlatmak zaman zaman güçleşiyor. Bunun yanında işimizi kolaylaştıran geçici bonusları da toplayabiliyor ve bölümleri daha hızlı geçebiliyoruz.

Bubble Mania hızlı ve eğlenceli bir oynanış sunarken boş zamanlarımızı daha keyifli geçirmemize yardımcı olmakta.

Can Erdil Şentürk

Bubble Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
49.1 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Mania eğlenceli bir balon patlatma oyunudur

Bubble Mania bize iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerimizde bolca eğlence sunan ve ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir balon patlatma oyunudur.

Klasik balon patlatma oyunlarının eğlencesini mobil cihazlarımıza taşıyan oyunda bütün olaylar kötü kalpli bir büyücünün sevimli bebek hayvancıkları kaçırmasıyla başlıyor. Biz oyunda bu kötü kalpli büyücünün peşine düşerek bebek hayvancıkları kurtarmaya çalışırken yolumuza çıkan balonları patlatarak yolumuzu açmalı ve kötü kalpli büyücüye ulaşmalıyız. Bu iş için düzgün bir şekilde hedef almalı, balonları doğru yere fırlatarak onları patlatmalıyız. Balonları patlatmak için aynı renge sahip 2 balonu birleştirmemiz gerekmekte.

Bubble Mania renkli ve canlı grafikleri, hızlı ve akıcı oynanıyla oyun severlere büyük keyif vermekte. Yüzlerce bölümün yer aldığı oyun uzun süreli bir eğlence sunuyor. Oyunda kimi bölümlerde önümüze çıkan engeller bizi farklı stratejiler geliştirmeye itiyor ve oyuna mücadele katıyor. Bu zorlu mücadeleleri bize geçici güçlendirmeler sağlayan bonuslarla aşabilmekteyiz.

Bubble Mania dokunmatik kontrollerle kolay bir şekilde oynanabilmekte. Oyun yediden yetmişe her yaştan kullanıcıya hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble 9

    Bubble 9, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerledikçe zorlaşan bir bulmaca oyunudur.
  • Bubble Crush

    Bubble Crush, bulmaca oyunlarından keyif alanları cezbedecek özelliklere sahip bir oyun.
  • Diddl Bubble

    Diddl Bubble, sevimli fare Diddl ile kabarcıkları patlattığınız bir bulmaca oyunu.
  • Shoot Bubble Deluxe

    Shoot Bubble Deluxe, Android cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilen şık ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Smurfs Bubble Story

    Smurfs Bubble Story, Şirinler Kayıp Köy filminden esinlenerek hazırlanmış Android bulmaca oyunu.
  • Bubble Shooter Ralph's World

    Bubble Shooter Ralp's World renkli balonları patlatmaya çalıştığımız sürükleyici bir bulmaca oyunu.
  • Bubble Witch 3 Saga

    Bubble Witch 3 Saga, King'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.
  • Frozen Bubble

    Frozen Bubble, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz klasik ve ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesidir.