Bubble Witch Saga 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
28,551 TOPLAM İNDİRME

Bubble Witch Saga 2 oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur

Bubble Witch Saga 2 eğer boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde geçirmek ve rahatlamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz oldukça eğlenceli bir mobil balon patlatma oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bubble Witch Saga 2'de ilk oyunda yarım kalan maceralarımıza devam etmekteyiz. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda cadılarımızın yaşadığı topraklar karanlık ruhlar tarafından saldırıya uğramıştı ve cadılarımız topraklarını özgürleştirebilmek için balonları patlatmış ve görevleri tamamlayarak karanlığın üzerine yürümüştü. Serinin 2. oyununda da Stella ve kedilerine yardımcı oluyoruz ve cadılar krallığını karanlıktan kurtarmaya çalışıyoruz.

Bubble Witch Saga 2 oldukça basit bir şekilde oynanabiliyor. Oyundaki temel amacımız aynı renkteki balonları yanyana getirerek patlatmak. Bu iş için farklı renkteki balonları doğru nişan alarak benzerlerinin yanına fırlatıyoruz ve balonları patlatıyoruz. Bölümleri geçtikçe seviye atlayabiliyoruz ve adım adım Cadı Ülkesi'ni keşfedebiliyoruz.

Bubble Witch Saga 2 balon patlatma oyunları arasında en başarılı grafiklere sahip olan oyunlardan biri. Görsel olarak tatmin edici bir kalite sunan Bubble Witch Saga 2 oyun içerisinde oyuna heyecan katıcı bonuslarla ve geçici güçlendirmelere de sahip. Eğer balon patlatma oyunlarını seviyorsanız ve türünün en iyi oyunlarından birini onamak istiyorsanız Bubble Witch Saga 2'yi denemenizi tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Bubble Witch Saga 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,362 TOPLAM İNDİRME
48.6 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Witch Saga 2 epik bir balon patlatma oyunudur

Bubble Witch Saga 2 eğer balon patlatma oyunu oynamayı seviyorsanız oldukça hoşunuza gidecek bir seçenek olacaktır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone veya iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Bubble Witch Saga 2, Candy Crush Saga gibi başarılı yapımlarıyla tanınan King.com tarafından geliştirilmiş olan bir başka eğlenceli beceri oyunudur. Hatırlanacağı üzere Bubble Witch Saga serisinin ilk oyununda Cadılar Diyarı'nda geçen bir hikaye konu alınıyordu. Cadılar Diyarı karanlık ruhlar tarafından saldırıya uğradığında topraklarımızı savunmak için yola çıkmıştık. Serinin yeni oyununda da maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz ve Cadılar Diyarı'nı adım adım keşfediyoruz.

Bubble Witch Saga 2 klasik balon patlatma oyunu yapısını tatmin edici bir görsellikle birleştiriyor. Oyunda 3 adet veya daha fazla sayıda aynı renge sahip balonu yan yana getirdiğimizde balonlar patlıyor ve puan kazanıyoruz. Bölümdeki bütün balonları patlattığımızda ise bir sonraki bölüme geçerek hikayeyi adım adım tamamlıyoruz.

Farklı oyun modlarına sahip Bubble Witch Saga 2'ye düzenli olarak güncellemeler aracılığıyla yeni bölümler ekleniyor. Oyunda bize geçici olarak avantaj kazandıran bonus özellikler Bubble Witch Saga 2'ya heyecan ve renk katıyor. Eğer balon patlatma oyunlarını seviyorsanız Bubble Witch Saga 2'yi kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Witch Saga

    Bubble Witch Saga eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Witch 3 Saga

    Bubble Witch 3 Saga, King'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.
  • Bubble Shooter King 2

    Bubble Shooter King 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur.
  • Bubble Dragon Shooter 2

    Bubble Dragon Shooter 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir baloncu patlatma oyunudur.
  • Bubble Blast 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.
  • Bubble Shoot Bubble

    Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.