Buddy Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Buddy Blitz, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Buddy Blitz, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlence dozu yüksek bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olara ksunulan bu oyundaki temel amacımız benzer taşları yan yana getirmek ve ekranı tamamen temizlemek. Klasik üçlü eşleştirme oyunları çizgisinden ilerleyen Buddy Blitz her yaştan oyunseverin ilgisini çekebilecek bir yapı sunuyor.

Oyunun en zorlu taraflarından bir tanesi oyunculara 60 saniye süre vermesi. Bu süre zarfında ne kadar çok taş eşleştirebilirsek o kadar fazla puan alıyoruz. Taşları hareket ettirebilmek için ekran üzerine birkaç basit dokunuş ve sürükleme yapmamız gerekiyor.

Aynı kategoride yer alan diğer oyunlarda karşımıza çıkan bonuslar ve ekstra güçlendiriciler bu oyunda da mevcut. Bu öğeleri toplayarak oyunda kazanacağımız puanı üst seviyelere çekme şansına sahip oluyoruz.

Eğer oyun deneyiminizi daha da zenginleştirmek isterseniz Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Bu seçeneği kullanırsanız arkadaşlarınızla mücadele edebilir ve kazandığınız puanları kıyaslayarak keyifli bir rekabet ortamı yaratabilirsiniz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Buddy Blitz bulmaca oyunları oynamaktan keyif alanların mobil cihazları üzerinde keyifle oynayabilecekleri bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Montezuma Blitz

    Montezuma Blitz, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde keyifle oynayabileceğiniz heyecanlı ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunudur.
  • Neon Blitz

    Neon Blitz, iOS kullanıcılarının mobil cihazları üzerinde oynayabilecekleri popüler bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Pastry Pets Blitz

    Pastry Pets Blitz, görsel hafızaya güçlendiren iPhone ve iPad oyunu.
  • BINGO Blitz

    BINGO Blitz, iOS platformu üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir Bingo oyunudur.
  • Math Blitz

    Math Blitz, rakamları toplayarak ilerlediğiniz zeka oyunu.
  • Disney Emoji Blitz

    Disney Emoji Blitz mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur
  • Bubble Blitz HD

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Bubble Blitz HD beceri ve bulmaca oyunu dinamiklerini başarılı bir şekilde harmanlıyor.
  • TETRIS Blitz

    TETRIS Blitz, klasik tetris oyununu oldukça eğlenceli bir şekilde sunan EA oyunu.