Buluttan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME

Buluttan uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden bulunduğunuz konumdaki hava tahminlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Buluttan uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden bulunduğunuz konumdaki hava tahminlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sosyal medyada binlerce takipçisine hava tahminlerini bildiren buluttanbildiriyor hesabının Android uygulaması, istediğiniz mahallelerdeki haftalık veya saatlik hava tahminlerine ulaşmanızı sağlıyor. Mevcut konumunuzdaki hava durumunu diğer kullanıcılarla da paylaşabileceğiniz uygulamada gönderilen bildirimler sayesinde de hava durumundaki değişikliklere karşı önlem almanız kolay hale geliyor.

Diğer hava durumu uygulamalarından farklı olarak, kullanıcıların da yorum ve fotoğraf ekleyerek hava durumunu paylaşmasını sağlayan Buluttan uygulamasında İstanbul’daki 950 mahalle ve Türkiye’nin 80 iline bağlı ilçelerine ait hava tahminleri yer alıyor. Buluttanbildiriyor hesabının sosyal medyada paylaştığı yazılara da anlık olarak ulaşabileceğiniz ve yeni yazı geldiğinde bildirim almanıza olanak sağlayan Buluttan uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Buluttan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
54.7 MB DOSYA BOYUTU

Buluttan uygulamasıyla birlikte iOS cihazlarınızdan hava durumu tahminlerine ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya fenomeni haline gelen buluttanbildiriyor hesabına artık Buluttan uygulamasıyla birlikte iOS işletim sistemli cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.

Hava tahminlerini içeren yazılarıyla birlikte binlerce takipçiye ulaşan buluttanbildiriyor hesabı, Buluttan adlı uygulamasıyla birlikte bulunduğunuz konumdaki hava tahminlerine daha kolay ulaşabilmenizi sağlıyor. Kullanıcıların da paylaşım yaparak bulundukları konumdaki hava durumunu fotoğraf ve yorum şeklinde paylaşabilecekleri uygulamada, düzenli olarak gönderilen bildirimler ile hava durumundaki değişikliklere karşı önlem alabileceksiniz.

Buluttanbildiriyor hesabının yayınladığı yazılara da ulaşabilmenize imkan tanıyan Buluttan uygulaması, yazılardan anında haberdar olabilmeniz için bildirim seçeneklerini ayarlayabilme imkanı da sunuyor. İstanbul’da 950 mahalle ve Türkiye’nin diğer illerine bağlı ilçelerdeki hava tahminlerini sizlere sunan Buluttan uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır