Burç Yorumları - Astroloji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
271 TOPLAM İNDİRME
8.1 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç uygulamasıdır.

Burç Yorumları & Astroloji, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz bir burç ve astroloji uygulamasıdır. Burçlar, doğduğumuz güne göre belirlenir ve bize bazı karakteristik özellikler verir.

Aynı zamanda uzmanlar burçlara bakarak geleceğe dair tahminlerde bulunduklarını da iddia ederler. Peki siz burçlara inanıyor musunuz? Inansak da inanmasak da meraktan her gün hepimiz burçlara bakıyoruz.

Artık gazetelere ve internetten burç yorumlarına bakmaya gerek kalmadı zira pek çok mobil uygulama var. Mynet tarafından geliştirilen Burç Yorumları & Astroloji uygulaması da bunlardan birisi.

Uygulama ile burcunuza ait günlük, aylık ve yıllık burç tahminlerine göz atabilir, bununla birlikte burcunuzun genel özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ayarlardan kendi burcunuzu belirleyerek direk olarak kendi burcunuzu da okuyabilirsiniz.

Eğer siz de burçlarla ilgileniyorsanız, bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Burç Yorumları - Astroloji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

Mynet Astroloji’nin iPhone, iPad v iPod Touch için Burç Yorumları uygulamasında İrem Su tarafından yazılan yorumları bulacaksınız.

Mynet Astroloji’nin iPhone, iPad v iPod Touch için Burç Yorumları uygulamasında İrem Su tarafından yazılan yorumları bulacaksınız.

Uygulama ile burcunuzun günlük, aylık ve yıllık yorumuna ulaşabilir, burcunuzun genel özelliklerini okuyabilir, yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz. Güncel astrolojik haberler ile burç uyumlar da uygulamanın içerdiği bilgiler arasındadır. Uygulamayı her açtığınızda kendi burcunuza yönelik bilgileri görmek istiyorsanız Ayarlar bölümünden gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Telve - Kahve Falı, Tarot Falı, Astroloji, Fal

    Telve Fal Uygulaması İndir Android: Kahve Falı, Tarot Falı, El Falı, Yüz Falı baktırma, Burç yorumları, Yükselen burç hesaplama ve daha fazlası
  • Mynet Astroloji

    Burç ve astroloji bilgilerinizi kolayca takip edebileceğiniz Mynet'in Android mobil cihazlar için hazırladığı Astroloji uygulaması.
  • Astrologer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç ve astroloji uygulamasıdır.
  • Horoscope

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç ve astroloji uygulamasıdır.
  • Burç

    Android İçin Günlük Burç Yorumları Uygulaması, her gün burcunuza yönelik yorumları güncel olarak bulabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Günlük Burç Yorumları

    Günlük Burç Yorumları, burcunuzun günlük yorumlarını Android cihazlarınız ile kolayca takip etmenizi sağlayan oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • Susan Miller ile Astroloji

    Susan Miller ile Astroloji uygulamasını kullanarak günlük ve aylık burç yorumlarınızı inceleyebilirsiniz.
  • YourSelf

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir astroloji uygulamasıdır.