BurnAware Premium

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35,707 TOPLAM İNDİRME
7.41 MB DOSYA BOYUTU

BurnAware Premium ev kullanıcıları için hazırlanmış, CD/DVD yazdırma konusunda birçok gelişmiş özellik ve seçeneğe sahip, basit ve sade bir araçtır.

BurnAware Premium aynı programın ücretsiz versiyonu olan BurnAware Free'nin biraz daha geliştirilmiş ve daha fazla özelliğe sahip olan bir versiyonudur. BurnAware Premium sade arayüzü, basit ve kolay kullanımlı yapısı ile dikkat çekerken Blu-ray (BD-R/BD-RE) dahil her türlü CD/DVD benzeri medya çeşidine veri yazabiliyor.

Disk imajları yaratabileceğiniz ve yazabileceğiniz bu program ile birden fazla kez kullanıma açık sonlandırılmamış multi-session disklerde yazabiliyorsunuz. Donanımınızdan yüksek performans alabileceğiniz bu program ile en hızlı CD/DVD kayıtlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Programın gelişmiş yakma algoritması size en yüksek seviyede hata toleransını sağlıyor, böylece hatasız yazma işlemleri gerçekleştirmek daha kolay hale geliyor. Ücretsiz sürümüne göre daha fazla seçenekle veri diskleri hazırlayabildiğiniz bu program ISO imaj ve UDF/Brigde dosya sistemi desteği, Audio CD yakımı gibi konularda da en büyük yardımcınız olabiliyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BurnAware Free

    BurnAware CD, DVD, Blu-ray yazdırma işlemlerini çok daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceğiniz fonksiyonel bir CD yazma aracıdır.
  • BurnAware Professional

    BurnAware Professional çok geniş özelliklere sahip, hızlı, güvenli ve profesyonel bir CD/DVD yazma yazılımıdır.
  • VirtualBackup Premium v3.3.3

    Diskinizin kalıp olarak yedeğini alın, geri yükleyin,SFX arşivler oluşturun,oyunlarınızı format öncesi yedekleyin,sıkıştırın,arşivleyin.
  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.