Buz Devri Maceraları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
6,653 TOPLAM İNDİRME
91.4 MB DOSYA BOYUTU

Buz Devri Maceraları birçok farklı oyun türünü bir araya toplayan bir Windows 8.1 oyunudur.

Buz Devri Maceraları eğer Buz Devri - Ice Age adlı animasyon filmlerini seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir oyundur. Rengarenk içerikleri ve keyifli oynanışı ile oyunculara eğlenceli anlar sunan Buz Devri Maceraları günümüzde Windows platformunda milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Ülkemizde ve dünya da sevilerek oynanan Buz Devri Maceraları'nda oyuncular birbirinden farklı görevleri başarmaya çalışacak, bu görevleri başarmaya çalışırken çeşitli zorluklar ile de mücadele edecekler. Hem eğlenceli hem de sürükleyici bir oynanış moduna ev sahipliği yapan Buz Devri Maceraları milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

Buz Devri Maceraları Özellikleri

  • Renkli grafik açıları,
  • Birbirinden farklı görevler,
  • Macera yüklü bir oynanış,
  • Keyifli ses efektleri,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Farklı dil seçenekleri,

Windows 8.1 işletim sistemini kullanan masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Buz Devri Maceraları ya da orjinal adıyla Ice Age Adventures oyuncuları Buz Devri'nin eğlenceli dünyasına taşıyor. Buz Devri Maceraları'nda favori Buz Devri kahramanlarınızı kontrol edebiliyor ve onlarla heyecan dolu maceralara adım atabiliyorsunuz.

Buz Devri Maceraları'nda herşey her Buz Devri hikayesinde olduğu gibi küçük dostumuz Scrat'ın bir meşe palamutunun peşinden koşmasıyla başlıyor. Yine bir felakete sebep olan Scrat, kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego'nun bir buz parçası üzerinde hapsolarak açık denize sürüklenmesi ile sonuçlanan olayları başlatıyor. Bize de bu kahramanlarımızın evine dönmelerine yardımcı olma ve onları yırtıcı dinazorlardan koruma görevi düşüyor.

Buz Devri Maceraları oyunculara bolca farklı içerik sunan bir yapım. Birçok mini oyunu bir arada bulunduran Buz Devri Maceraları'nda kimi zaman bir sonsuz koşu oyunu oynuyorsunuz, kimi zaman da bir bulmaca oyunu oynuyorsunuz. Eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz Buz Devri Maceraları hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Buz Devri Maceraları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21,737 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Buz Devri Maceraları ile Buz Devri'ne yolculuk ediyoruz

Buz Devri Maceraları en sevilen animasyon serilerinden olan Ice Age - Buz Devri'ni konu alan ve oldukça zengin bir içeriğe sahip olan bir mobil macera oyunudur.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Buz Devri Maceraları ya da orjinal adıyla Ice Age Adventures mobil oyunlardaki başarısıyla tanınan Gameloft tarafından geliştirilmiş olan bir başka başarılı yapımdır. Asphalt 8, Six Guns, Örümcek Adam oyunları gibi yapımlarıyla tanıdığımız Gameloft bu oyunda da tecrübesini konuşturuyor ve oyun severlere üst kalite bir içerik sunuyor.

Buz Devri Maceraları bize Sid, Manny, Diego ve diğer Buz Devri kahramanlarının maceralarına tanık olma imkanı vermekte. Oyunda herşey yine şapşal sincabımız Scrat'ın bir türlü yakalayamadığı meşe palamudunu takip etmesiyle başlıyor ve yine Buz Devri'nin kaderini değiştirecek olaylar dizisi patlak veriyor. Sid ve arkadaşları bu olaylar sonucu bir buz parçası üzerinde mahsur kalarak ana karadan kopuyorlar ve denizde sürüklenmeye başlıyorlar. Bundan sonra ise bize düşen görev Sid'e ve arkadaşlarına yardımcı olarak onları dinazorlar gibi tehlikelerden korumak ve eve dönmelerine yardımcı olmak. Bu iş için kimi zaman heyecan dolu anlar yaşarken kimi zaman eğlenceli bulmacalar çözüyoruz.

Hem bir macera hem de bir bulmaca oyunu olan Buz Devri Maceraları eğer Buz Devri'ni seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Buz Devri Maceraları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,131 TOPLAM İNDİRME
83.5 MB DOSYA BOYUTU

Buz Devri Maceraları eğlence ve heyecan dolu bir macera oyunudur

Buz Devri Maceraları en başarılı mobil oyun geliştiricilerinden olan Gameloft tarafından yayınlanmış resmi bir Ice Age - Buz Devri oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Buz Devri Maceraları ya da orjinal adıyla Ice Age Adventures bize Buz Devri animasyon filmlerinden tanıdığımız kahramanları yönetebilme imkanı veriyor. Buz Devri Maceraları'nda herşey yine küçük ve sakar sinacabımız Scrat'ın marifetleriyle başlıyor. Bir türlü yakalayamadığı meşe palamudunun ğeşine takılan Scrat yeniden kıtaları ve iklimleri değiştirecek bir felakete yol açıyor ve kahramanlarımız heyecan dolu bir maceraya atılıyor.

Scrat'ın yol açtığı felaket sırasında bir buz parçası üzerinde olan Sid ve arkadaşları bu buz parçası kopunca açık denizlere doğru sürükleniyorlar ve tehlike dolu bir maceraya atılıyorlar. Biz de kahramanlarımızın evlerine dönebilmeleri için onlara yardımcı oluyoruz ve tehlikelerden korunmalarını sağlıyoruz. Dinazorlar gibi yırtıcılardan kaçarken çeşitli bulmacaları çözmeli ve dönüş yolumuzu bulmalıyız.

Buz Devri Maceraları birçok mini oyunla donatılmış bir yapıya sahip. Bu sayede oyun oyunculara renkli ve zengin bir içerik sunuyor. Eğer Buz Devri'ni seviyorsanız bu başarılı yapımı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Buz Devri Maceraları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,321 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Buz Devri Maceraları Windows Phone cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyundur

Buz Devri Maceraları ünlü oyun geliştiricisi Gameloft tarafından tasarlanmış resmi bir Buz Devri - Ice Age oyunudur.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Buz Devri Maceraları ya da orjinal adıyla Ice Age Adventures'ta Sid, Diego, Manny ve diğer Buz Devri kahramanlarının hikayelerine tanık oluyoruz. Buz Devri Maceraları'nda herşey küçük dostumuz Scrat'ın meşe palamadu peşinde koşarken bir felaketi tetiklemesiyle başlıyor. Bu olay üzerine Sid, Manny ve Diego bir buz kütlesinin üzerinde mahsur kalıyorlar ve denizde sürüklenmeye başlıyorlar. Biz de oyuna bu noktada dahil olarak Sid ve arkadaşlarına yardım etmeye ve evlerine dönmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Buz Devri Maceraları'nda oyuncular birçok farklı oyunu bir arada bulabilmekteler. Kimi zaman bir sonsuz koşu oynarken kimi zaman da çeşitli bulmacaları çözebiliyoruz. Buz Devri Maceraları bu anlamda oldukça zengin bir içeriğe sahip. Çeşitli ortamları keşfedebildiğimiz Buz Devri Maceraları'nda gizli hazineleri arayabilmekteyiz. Hoş grafiklere sahip olan Buz Devri Maceraları eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çılgın Tarla 3: Buz Devri

    Çılgın Tarla 3: Buz Devri oyunu ile buz gibi bir macera sizleri bekliyor.
  • Üçgen Kafanın Macerası!

    Üçgen Kafanın Maceraları! oynaması ücretsiz bir macera oyunudur.
  • 80 Days

    80 Günde devri alem.80 günde dünyayı dolaşın.
  • Nemezis: Mysterious Journey III

    Nemezis: Mysterious Journey III, iki turistin kendilerini gizemli olayların içinde bulduğu bulmaca macera oyunu.
  • Spells & Secrets

    Harry Potter benzeri Spells & Secrets geliştirilmeye devam ediliyor.
  • Flightless

    Flightless, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu
  • Her Story

    Her Story, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ilginç bir macera/bulmaca oyunudur.
  • Eventide

    Eventide bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir macera oyunudur