CaastMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,310 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

CaastMe uygulaması sayesinde Android cihazınızda açık olan web sitelerini hemen bilgisayarınızdan görüntüleyebiliyorsunuz.

CaastMe uygulaması, Android akıllı telefon kullanıcılarının, mobil cihazlarında karşılaştıkları uzun internet sitesi linklerini kolayca bilgisayarlarında açabilmeleri için hazırlanmış ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve QR kodlardan faydalanarak çalışıyor diyebilirim. Oldukça hızlı ve verimli bir şekilde faaliyet gösteren uygulama, böylelikle uzun linkleri bilgisayarda açmak istemeniz halinde tüm link adresini bilgisayarınızın tarayısından yazma ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Bu işlemi tamamlayabilmek için tek yapmanız gereken bilgisayarınızın web tarayıcısında caast.me adresi açıkken telefonunuzda gezdiğiniz web sitesini CaastMe uygulaması ile paylaşmak ve daha sonra bilgisayar ekranındaki QR kodunu okutmak. QR kodu okutulduğu anda bilgisayarınızda telefonunuzda açık olan internet adresi hemen açılacaktır.

Fakat tabii ki bu işlemler için her iki cihazınızın da internet bağlantısının aktif olması gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Sadece web tarayıcısındaki adresler değil, aynı zamanda çeşitli uygulamalardaki paylaşımlar da CaastMe'nin alabildiği URL'ler arasında yer alıyorlar.

Herhangi bir üye girişi gerektirmemesi ve performanslı bir Android cihaza ihtiyaç duymaması nedeniyle uzun uzun link paylaşma işlemlerini yapmadan hemen web sitelerini bilgisayarınızdan gezmenize olanak tanıdığı açık. Eğer bu türde bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız göz atabilirsiniz ancak uygulamanın şimdilik link adresi paylaşımı haricinde herhangi bir işlevi bulunmuyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, Android telefon ve tablet için donanım bilgisi uygulaması.