Cabela's Big Game Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
912 TOPLAM İNDİRME

Cabela's Big Game Hunter, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz popüler bir avlanma ve avcılık oyunudur.

Cabela's Big Game Hunter, Android kullanıcılarının akıllı telefonları veya tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça gerçekçi bir avcılık simülasyon oyunudur.

Aslında zamanının popüler PC oyunu olan Cabela's Big Game Hunter, şimdilerde Activision firması tarafından tekrar geliştirilerek mobil platformlar üzerindeki yerini almaya başlamıştır.

Ormanda gezeceğiniz ve size verilen görevler doğrultusunda farklı hayvanları ürkütmeden avlamanız gereken oyunda yer yer hiç dost canlısı olmayan hayvan dostlarımızla da karşılaşabilirsiniz.

20'den fazla farklı hayvanın yer aldığı oyunda yer alan X-Ray modu sayesinde en mükemmel atışı yapmak için hayvanların hangi bölgelerine nişan almanız gerektiğini görebilirsiniz.

Ava çıkarken yanınıza alabileceğiniz tabancalar, pompalı tüfekler, uzun menzilli silahlar, yay ve ok gibi farklı silah seçenekleri de oyunda yerini almaktadır.

Avlanmaya ve avcılık oyunlarına merak duyuyorsanız, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gerçekçi bir avcılık simülasyonu olan Cabela's Big Game Hunter'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Cabela's Big Game Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME

Cabela's Big Game Hunter, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz popüler bir avlanma oyunudur.

Popüler avcılık simülasyon oyunu Cabela's Big Game Hunter, Activision firması aracılığıyla nihayet iOS kullanıcılarıyla da buluşuyor.

Geçtiğimiz yıllarda oldukça popüler olan PC oyunları arasında yer alan Cabela's Big Game Hunter, daha gelişmiş özellikler ve yenilikler kazanarak mobil cihazlar üzerinde yerini aldı.

iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarının ıssız ormanlarda gezerek, kendilerine verilen görevler doğrultusunda avlanması gereken bu oyunda 20'den fazla farklı hayvan yer almakta.

Her ne kadar bu hayvanların birçoğu dost canlısı olsa ve kendilerine yaklaştığınızı farkettiklerinde kaçsalar da kimisinin de pek dost canlısı olduğunu söyleyemeyeceğim.

Hem ormanda gezerken kendinizi vahşi hayvanlara karşı korumak hem de avlanmak için kullanabileceğiniz tabancalar, pompalı tüfekler, uzak menzilli silahlar, ok ve yay oyunda yer alan başlıca silahlardır.

Oyunun en güzel özelliklerinden biri olan X-ray görüşü sayesinde, mükemmel bir atış yapabilmek için hayvanın neresine nişan almanız gerektiğini açık bir şekilde görebilirsiniz. Bu sayede tek atışta avınızı zorlanmadan eve götürebilirsiniz.

Avlanma ve avcılık türünde oyunları seviyorsanız, oldukça gerçekçi bir avcılık simülasyonu olan Cabela's Big Game Hunter'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Big City Life

    Big City Life, Android telefon ve tabletler üzerinde oynayabileceğiniz açık dünya aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Big Gun

    Big Gun, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Mobfish Hunter

    Mobfish Hunter, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Undead Hunter

    Undead Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.