Call Recorder - IntCall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
847 TOPLAM İNDİRME

Call Recorder - IntCall uygulaması Android cihazlarınızda telefon görüşmelerinizi kaydetmenizde kolaylık sağlıyor.

Call Recorder - IntCall uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınızda telefon görüşmelerinizi kaydetmenizde kolaylık sağlıyor.

Arama kaydetme uygulaması olan Call Recorder, gelen ve giden aramalarınızı kaydetmeniz gereken durumlarda sizlere yardımcı oluyor. Arama kayıtlarınızı dinleme ve bu kayıtları arkadaşlarınızla paylaşabilme özelliği de sunan uygulamayı test ederek ses kalitesi ve kayıt işleminin performansı hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Ücretsiz sürümü beğendiyseniz, daha çok özelliği kullanabilmek ve reklamsız bir uygulama için ücretli sürümü satın alabilmek de size kalıyor.

Uygulamayı kurduğunuzda yaptığınız ayarlar dışında hiçbir ek tuşa basmanıza gerek kalmadan, otomatik olarak her aramayı kaydedebileceğiniz Call Recorder - IntCall uygulaması bazı Android sürümlerinde sorun çıkardığından önce ücretsiz sürümü test etmenizi ve sonrasında isterseniz ücretli sürümü satın almanızı tavsiye ediyoruz. 

Volkan Yılmaz

Call Recorder - IntCall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,501 TOPLAM İNDİRME

iPhone için Arama Kaydetme uygulaması, giden telefon görüşmelerinizi kaydetmenizi sağlar.

iPhone için Arama Kaydetme uygulaması, giden telefon görüşmelerinizi kaydetmenizi sağlar.

Yapılan görüşmenin tümü kaydedilir ve iPhone cihazınızda saklanır. Call Recorder uygulamasını ayrıca iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda arama yapmak ve yaptığınız aramaları kaydetmek için kullanabilirsiniz. Call Recorder, kaydedilen aramalarınızı telefonunuzdan dinlemenizi ve bu kayıtları e-posta yoluyla göndermenizi de sağlar.

Uygulamayı iOS cihazına yüklemek ücretsizdir. Uygulamadan bir kerelik kullanıma mahsus tek kredi de yüklemenizle birlikte ücretsiz gelmektedir. Yüklemenizin ardından ücretsiz bir test araması yaparak cevaplama makinesine bağlanırsınız ve uygulamayı denemiş olursunuz. Bu deneyimle ses kalitesi ve kayıt işleminin doğruluğundan emin olursunuz.

Ek krediler Apple’ın kredi sekmesinde bulunan In App Purchase’den satın alınabilir. Fiyat listesini kredi sekmesinde görüntüleyebilirsiniz.

Arama, uygulama sahibinin VOIP sunucusundan yapılmaktadır. Bu sunucudan yapıldığından beri de operatörünüz tarafından hiçbir ek ücret alınmamaktadır. Fakat arama yapabilmek için iyi bir internet bağlantısına (Wi-Fi ya da 3G bağlantısına) sahip olmanız zorunludur.

Not: Uygulamayı kaldıracaksanız, kaldırmadan önce o zamana kadar sakladığınız tüm arama kayıtlarını yedeklemeniz gerekir. Çünkü uygulama kaldırıldığında tüm kayıt dosyaları silinir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Automatic Call Recorder

    Automatic Call Recorder, Android cihazınız üzerinde yapacağınız görüşmeleri kaydetmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Automatic Call Recorder Pro

    Automatic Call Recorder Pro uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz.
  • Auto Call Recorder APK

    Auto Call Recorder, Android için otomatik arama kaydedicidir. Arama kaydetme uygulaması arayan Android telefon kullanıcılarına tavsiyemizdir.
  • Call Recorder

    Call Recorder, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız ile yaptığınız görüşmeleri kaydetme imkanı sunan başarılı bir uygulamadır.
  • GOM Recorder

    GOM Recorder uygulamasıyla yüksek kaliteli ses kayıtları alabilmeniz kolay hale geliyor.
  • Ilos Screen Recorder

    Ilos Screen Recorder uygulamasını kullanarak Android cihazınızın ekran görüntülerini video olarak kaydedebiliyorsunuz.
  • iRig Recorder 3

    iRig Recorder 3, Android için ücretsiz profesyonel ses ve video kaydetme, düzenleme uygulaması.
  • Samsung Voice Recorder

    Samsung Voice Recorder, Samsung cihazlarda önyüklü gelen ses kaydı uygulaması.