Call Voice Changer

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
21,705 TOPLAM İNDİRME
17.4 MB DOSYA BOYUTU

Call Voice Changer, Android işletim sistemi üzerinde kullanılabilen bir tür ses değiştirme uygulamasıdır.

Call Voice Changer, Android telefon ve tabletler üzerinde kullanılabilen ses değiştirme uygulamalarından bir tanesidir. 

Arkadaşlarınızı ya da aile üyelerinizi şakalamak için birebir olan bu uygulama ile telefonla görüşme yaptığınız sırada bu görüşmelere karşı tarafından da duyabileceği şekilde ses efektleri yerleştirmenize yarıyor. Bu efektler sayesinde direkt olarak kendi sesinizi değiştirebildiğiniz gibi çevrenize başka ses efektleri eklemek için de kullanabiliyorsunuz. Yani görüşme sırasında kendi sesinizi ihtiyarlaştırıp, yanınızda da bir fil varmış gibi sesler ekleyebiliyorsunuz. 

Oldukça kullanışlı olmasına rağmen kullanım oranına göre para isteyen uygulamayı ilk kez indirdiğinizde küçük bir demo sürümünü test edebiliyorsunuz. Ardından dakikasına 3,50TL isteme gibi bir yola giden Call Voice Changer, bu sebeple demodan sonra tercih edilmeyecek uygulamalardan bir tanesi. 

Ramazan Tugay Kahraman

Call Voice Changer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,995 TOPLAM İNDİRME
29.8 MB DOSYA BOYUTU

Call Voice Changer, iOS üzerinde çalışan ve telefonla yaptığınız görüşmeler sırasında ses efekti kullanmanıza yarayan bir uygulamadır.

Call Voice Changer, iPhone ve iPad üzerinde çalışan ve telefonla aramalarınızda sesinizi değiştirme ve efekt eklemenize yarayan bir uygulamadır.

Ailenizi işletmek istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız, Call Voice Changer tam size göre. Uygulama sayesinde telefonla birini arayıp, sesinizi değiştirip, onu kandırmanız mümkün. Sadece bununla da kalmayan uygulama, çevreye efektler eklemenize ve bambaşka bir yerdeymişsiniz gibi yapmanıza da yarıyor. Örneğin; birini arayıp ben hayvanat bahçesindeyim deyip, çevreye fil sesi eklemeniz bile mümkün. 

Uygulamanın kötü yanı ise istediği yüksek ücretler. İlk başta küçük bir demo sürümü kullanmanızı sağlayan uygulama, ardından 3 dakikası 3,5TL gibi bir para modeline geçiyor. Reklamlar az olsa bile böylesine yüksek bir miktarı sürekli ödemeniz gerekmesi oldukça saçma.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call Voice Changer Allogag

    Call Voice Changer Allogag, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde rahatlıkla çalışabilen bir ses değiştirme uygulamasıdır.
  • Voice Changer

    Voice Changer, Android cihazlar için üretilmiş bir ses değiştirme uygulaması.
  • Helium Voice Changer

    Helium Voice Changer uygulamasını kullanarak çektiğiniz videolardaki sesleri esprili bir şekilde değiştirebilirsiniz.
  • Voice Changer Calling

    Voice Changer Calling, Android işletim sistemi üzerinde kullanabileceğiniz bir ses değiştirme uygulamasıdır.
  • FlipLip Voice Changer

    FlipLip Voice Changer, görünümüzü ve sesinizi değiştirerek arkadaşlarınıza komik mesjalar göndermenizi sağlayan ücretsiz bir ses değiştirme uygulaması.
  • Voice Changer With Effects

    Voice Changer With Effects ile sesinizi değiştirin, değiştirdiğiniz sesle eğlenceli dakikalar geçirin.
  • Simple Voice Changer

    Simple Voice Changer, Android cihazlarınız üzerinde sesinize komik ve eğlenceli efektler ekleyerek değiştiren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Voice Changer 2

    Voice Changer 2, sesinizi değiştirerek arkadaşlarınıza şakalar yapmak yada eğlenmek istiyorsanız kullanmanız gereken ücretsiz bir Android uygulamasıdır.