Camera Fun Pro

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Camera Fun Pro bulabileceğiniz en eğlenceli ve en mizahi fotoğraf çekme uygulamalarından bir tanesi. Bu uygulamayı kullanarak fotoğraflarınıza farklı efektler katabilir ve onları daha orijinal kılabilirsiniz. Özellikle arkadaş ortamlarınızda bu uygulamayla arkadaşlarınızı en biçimsiz ve en komik efektlerle şaşırtabilirsiniz. Emin olun kendilerini görünce şok geçirecekler!

Uygulamada toplamda 29 farklı lens mevcut. Bu lenslerin her biri farklı bir özellik sunuyor. Lensler arasında termal, siyah/beyaz, x-ray, parlak, ışık, neon, gece görüşü, yağlı boya, hare, nostaljik gibi seçenekler mevcut. Bunlardan istediğinizi seçerek fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz.

Camera Fun Pro’yu kullandıktan sonra oluşturduğunuz fotoğraflarınızı galerinize kaydedebilir ve farklı sosyal medya araçları üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Eğer siz de esprili ve komik bir kamera uygulaması arıyorsanız Camera Fun Pro’yu mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Fun Free

    Camera Fun Free, Android cihazlarınızın kameraları ile daha ilginç, güzel ve komik fotoğraflar çekebilmeniz için tasarlanan başarılı bir kamera uygulamasıdır.
  • DSLR Camera Pro

    DSLR Camera Pro uygulaması sayesinde çektiğiniz fotoğrafların ayarlarını yapabilir ve onlara göz alıcı efektler ekleyebilirsiniz.
  • Slider Camera Pro

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Moment - Pro Camera

    Büyük kamera kontrolleri artık telefonunuzda.
  • YouCam Fun

    YouCam Fun, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür fotoğraf/video filtre uygulamasıdır.
  • Draw Fun

    Android telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınızı düzenlemek, resimler çizmek için ücretsiz olan Draw Fun uygulamasını indirin.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.