Camera360 Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,074 TOPLAM İNDİRME
9.4 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızdan çektiğiniz fotoğraflara kolayca çeşitli efektler uygulamak ve paylaşmak için bu uygulamayı kaçırmayın.

Camera360 uygulaması ile kameranızı çok daha verimli bir şekilde kullanma imkanı doğuyor. Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanan uygulama çeşitli efektlerden tutun da arkadaşlarınızla paylaşmanıza kadar oldukça geniş bir skalaya sahip.

Kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulama ön kameranızı da kullanabiliyor ve HD çözünürlüklü cihazlarda da uyumlu olarak çalışıyor. Fotoğraf çekme ve işleme işlemlerinin çok hızlı bir şekilde tamamlandığı Camera360 Ultimate aynı zamanda dilediğiniz efekt ve sahneleri uygulamanıza imkan veriyor.

Sosyal medya hesaplarınızı kullanarak paylaşımlarınızı da hemen gerçekleştirebileceğiniz Camera360 Ultimate standart Android kamera uygulamanızdan sıkıldıysanız deneyebileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Camera360 Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
465 TOPLAM İNDİRME
47.2 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınız için kaliteli ve efektler barındıran bir kamera uygulaması arıyorsanız Camera360 Ultimate'i deneyin.

Camera360 Ultimate uygulaması iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kamera uygulaması ve her gün milyonlarca kişi tarafından sıklıkla kullanılıyor. Dünyanın en popüler kamera uygulamalarından birisi olan Camera360 Ultimate, sahip olduğu çekme ve düzenleme olanakları sayesinde sizin de ilk tercihlerinizden birisi olacaktır.

Uygulamanın sahip olduğu onlarca farklı efekt sayesinde fotoğraflarınız çok farklı bir hava kazanıyor ve dilerseniz resimlerinize çerçeveler de ekleyebiliyorsunuz. Fotoğraf montajlarından hoşlananlar için bu seçenekler de unutulmamış. Kendi kendinizi çekmeyi seviyorsanız da yine uygulamada bulunan yüz tanıma gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı Camera360 Ultimate'in kendi bulut sunucularında depolayabilir ve böylece her zaman birer yedeğe sahip de olabilirsiniz. Düşük ışıklı ortamlarda bile oldukça iyi bir fotoğraf kalitesi yakalayan uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Player Ultimate

    Video Player Ultimate, Android platformu üzerinde bulabileceğiniz en güçlü ve gelişmiş video oynatma uygulamalarından bir tanesi.
  • Photo Editor Ultimate

    Photo Editor Ultimate uygulamasını kullanarak tüm fotoğraflarınızı Android cihazlarınızdan filtreler ve efektler ile düzenleyebiliyorsunuz.
  • Truck Simulator Ultimate APK

    Truck Simulator Ultimate APK harika grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip kamyon simülatörü temelinde geliştirilen bir tür simülasyon oyunu.
  • Ultimate Car Driving Classics APK

    Ultimate Car Driving Classics APK, klasik arabaları sürdüğünüz mobil araba yarışı oyunu. Klasik araba tutkunlarına özel Android oyunu hala en iyiler arasında.
  • Screenshot Ultimate

    Screenshot Ultimate, Android cihazlarınız üzerinde ekran görüntüsü alabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • Ultimate Briefcase

    Ultimate Briefcase bağımlılık yapıcı bir beceri oyunudur
  • Ultimate Combat Fighting

    Ultimate Combat Fighting eğlenceli bir dövüş oyunudur
  • Ultimate Monster 2016

    Ultimate Monster 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar oyunudur