Çamlıca Kapak Futbolu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
560 TOPLAM İNDİRME

Çamlıca Kapak Futbolu, lise sıralarında oynadığımız kapak futbolu oyununu başarıyla mobil dünyaya aktarıyor.

Büyük küçük herkes en az bir kere de olsa gazoz kapağıyla futbol maçı yapmıştır. Meşrubat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Çamlıca yepyeni mobil oyun projesiyle başarısını dijital dünyada da devam ettireceğe benziyor. Hem iOS hem de Android cihazlar için sunulan Çamlıca Kapak Futbolu tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunu indirip denediğimizde karşımıza üstüne düşünülmüş ve emek verilmiş bir oyun çıktı. Kapakla futbol oynama gibi basit bir fikir üzerine kurulu olmasına rağmen çoğu şut çekme ve futbol oyununu rahatlıkla sollayacak düzeyde bir kaliteye sahip.

Oyunda Çamlıca gazoz kapaklarını kullanarak arkadaşlarımızla maç yapıyoruz. Amacımız şut çekeceğimiz kapağı iki kapak arasından geçirip kaleye gol atmak. Belirtmeden geçmeyelim, kale baş parmağın kaleceğini üstlendiği ellerden oluşuyor. Kolay lokma değil!

Oyunda toplam üç hakkımız var. Eğer üç kere gol atamazsak başarısız oluyoruz. Sosyal medya desteği de sunan Çamlıca Kapak Futbolu’nda elde ettiğiniz puanları Facebook, Twitter gibi sosyal medya kanalları üzerinde paylaşabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Çamlıca Kapak Futbolu

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
336 TOPLAM İNDİRME

Çamlıca Kapak Futbolu samimi arkadaş ortamlarının eğlenceli oyununu başarılı bir şekilde mobil dünyaya taşıyor!

Çamlıca Kapak Futbolu, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir futbol oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda arkadaşlarımızla keyifli bir futbol deneyimi yaşıyoruz. Uygulama markette çok sayıda futbol oyunu mevcut fakat bu oyun ortaya tamamen farklı bir atmosfer sunuyor ve bizleri adeta ekran başına kilitliyor.

Oyuna ilk girdiğimizde görsel yönden tatmin edici bir tasarım bizleri karşılıyor. Detaylar ve modellemeler gerçekten iyi. Buna ek olarak ses efektleri de oyunun genel atmosferine olumlu katkıda bulunmakta. Eskiden ilkokul ve lise sıralarında oynadığımız kapak futbolunun bu kadar başarılı bir şekilde mobil dünyaya uyarlanmış olması açıkçası çok hoşumuza gitti.

Oyundaki temel amacımız Çamlıca gazoz kapağını iki kapak arasından geçirerek parmağın koruduğu kaleye gol atmak. Bunu yapmak için çok iyi bir şekilde nişan almak gerekiyor. Genel olarak bir hayli beğenimizi kazanan Çamlıca Kapak Futbolu'nu bu tarz oyunlardan hoşlanan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • Driving Zone Germany APK

    Driving Zone Germany APK, Alman arabalarını kullandığınız sokak yarış simülatörü. Ücretsiz ve internetsiz Android yarış oyunları arasında oldukça popüler.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • PAKO Forever

    Polisleri atlatmaya çalışıyoruz.
  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Stickman Racer: Survival Zombie

    Zombi temalı harika bir mobil yarış oyunu