Canlı Televizyon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9,926 TOPLAM İNDİRME
4.21 MB DOSYA BOYUTU

Canlı Televizyon uygulaması ile Türkçe içerikli bir çok tv, radyo ve sinema kanalını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Canlı Televizyon, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda televizyon izlemenize imkan tanıyan bir uygulamadır. Türkçe yayın yapan bir çok tv kanalının yanı sıra radyo ve sinema kanallarını da bünyesinde barındıran uygulama, tamamen ücretsiz.

Windows Mağazası’ndaki en popüler televizyon izleme uygulaması Canlı Televizyon ile Türkçe yayın yapan 50 tv kanalını, 3 radyo istasyonunu ve 8 sinema kanalını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. En çok izlediğiniz kanalları favoriler listenize taşıyabilirsiniz. Rating özelliği sayesinde tv yayınlarının izlenme oranlarını takip edebilirsiniz.

Her geçen gün yeni bir televizyon, radyo ve sinema kanalının eklendiği uygulamanın arayüzü de oldukça sade tutulmuş. Televizyon, radyo ve sinema kanalları olmak üzere 3 sekmeden oluşan ana ekranda kanallar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Snap View desteği sayesinde bir yandan tv izlerken bir yandan da çalışabilirsiniz.

Ücretsiz TV uygulamaları arasında en iyisi diyebileceğimiz Canlı Televizyon’un başlıca özellikleri:

  • 50 televizyon, 3 radyo, 8 sinema kanalını izleme
  • Kanalların izlenme oranlarını takip etme
  • Görüntülemeyen kanalları bildirme
  • Kanalları favorilere ekleme
  • Kullanıcı dostu arayüz
  • Windows 8.1 desteği
Erkan Calp

Canlı Televizyon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,641 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Canlı Televizyon uygulaması ile tv, radyo ve sinema kanallarını telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

Canlı Televizyon uygulaması ile Türkiye’de yayın yapan birçok televizyon kanalını, radyo ve sinema kanalını Windows Phone’lu telefonunuzdan ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Mevcut internet bağlantınız üzerinden onlarca TV kanalını kesintisiz olarak izleyebilir, yayın akışlarını takip edebilirsiniz.

Windows Phone mağazasındaki en popüler televizyon izleme uygulamalarından biri olan Canlı Televizyon üzerindeki kanallar internet üzerinden güncellenir. Böylece yeni kanalları izlemek için uygulamayı güncellemeniz gerekmez. 2 farklı tema seçeneği sunan uygulamanın basit hazırlanmış arayüzü sayesinde televizyon, radyo, sinema arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Canlı TV

    Canlı TV İndir: Canlı TV izleme programı ile tüm televizyon kanallarını bilgisayarınızdan ücretsiz izlersiniz. Canlı TV izlemek için hemen Canlı TV programını indirin!
  • Tivibu

    Tivibu internet üzerinden bir çok kanalı canlı olarak izleyebileceğiniz, durdurma/kaydetme seçeneklerinin bulunduğu TV izleme programıdır.
  • Digital TV 2050

    İnternet üzerinden televizyon izleme ve radyo dinlemenize olanak sağlayan ücretsiz bir Online TV programı.
  • WebKolik Tv

    Çevrimiçi televizyon ve radyo yayınlarını bir araya toplayan Webkolik Tv sohbet ekranı, iddaa tahmin bölümü ve film izleme menüsüyle eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak.
  • TvMediaPlayer

    TvMediaPlayer, bilgisayarınız üzerinden kolayca istediğiniz televizyon ve radyo kanallarını canlı olarak izlemenizi sağlayan ücretsiz bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Tvnet Online Media Center

    0 Canlı Tvnet Online Media Center size, bir web tv den yada web radyodan daha ötesini sunar. 800 'den fazla Canlı TV ve canlı radyo yayınlarının yanı sıra sinema, dizi, müzik, klip, eğlence, komedi, canlı web kameraları, gazete, video, oyun T
  • Twitch

    Oyun odaklı canlı yayın platformu Twitch, yayınladığı twitch masaüstü programı ile birlikte oyun yayınlarını bilgisayarınız üzerinden daha kolay izlemenize ön ayak oldu.
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.