Capital Radio Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

Capital Radio Türkiye Android uygulaması ile 80 ve 90'ların popüler parçalarını dinleyebilirsiniz.

Capital Radio Türkiye, her yaştan müziksevere hitap eden oldukça popüler bir radyo kanalıdır. Tamamen ücretsiz Android uygulamasını yükleyerek frekans ayarı ile uğraşmadan dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman sınırsız ve kaliteli şarkıların keyfini sürebilirsiniz.

“Senin Hayatın, Senin Müziğin” sloganı ile 1993 yılından bu yana hizmet veren Capital Radio Türkiye’nin resmi Android uygulaması ile Capital Radio, Kral FM ve Kral POP Radyo kanallarını kesintisiz olarak dinleyebilirsiniz. Yeni, hit parçalarla coşabilir, nostalji havasını soluyarak anılarınızı kafanızda canlandırabilirsiniz.

Capital Radio Türkiye Android uygulaması oldukça basit arayüz ile gelmektedir. Radyolar bölümünden radyo kanalları arasında hızlıca geçiş yapabilir, dinleyeceğiniz radyo kanalını seçebilir ve hemen dinlemeye başlayabilirsiniz. Çalma esnasında parça ismini ve albüm kapağını da gösteren uygulamadaki sosyal ağ ve e-posta butonları yardımıyla kanal ile hızlıca iletişime geçebilirsiniz.

İzmir, İstanbul, Ankara ve daha pek çok ilde hizmet veren Capital Radio Türkiye’nin Android uygulamasını kesinlikle yüklemelisiniz.

Erkan Calp

Capital Radio Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME

Capital Radio Türkiye, yerli ve yabancı hit parçaların çaldığı kaliteli radyo uygulamasıdır.

Capital Radio Türkiye iPhone ve iPad uygulaması ile 80 ve 90’ların unutulmaz popüler parçalarını dinleyebilirsiniz.

Capital Radio, NTV Radyo, Kral Pop ve Kral FM radyo kanallarını ister WiFi isterseniz de 3G bağlantınız üzerinden sınırsız ve kesintisiz olarak dinleme imkanı tanıyan Capital Radio Türkiye uygulaması radyo kanalları arasında tek dokunuşla geçiş yapabilmenize izin veren oldukça basit ve modern bir arayüze sahip. Ana ekranda o an çalan parçanın ismi ve albüm kapağı, ses açıp / kapama butonu, yayını durdurma / başlatma butonu ve sosyal ağları da içeren iletişim bölümüne yer veriliyor.

Eskilere dönüş yapabileceğiniz ve yeni - hit parçaları dinleyebileceğiniz uygulama iPhone ve iPad’inizde kesinlikle bulunmalı. Hem yerli hem de yabancı şarkılara yer verilen radyo kanalı Capital Radio Türkiye, İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Bolu, Mersin, Muğla (Bodrum, Marmaris, Fethiye) ve Trabzon’da yayın yapmaktadır.

Capital Radio Türkiye Özellikleri:

  • Capital Radio Türkiye, Kral FM, Kral POP, NTV Radyo kanallarını dinleme
  • Radyo kanalları arasında hızlı geçiş
  • Yayını durdurma / yeniden başlatma
  • Ses seviyesini ayarlama
  • Çalan şarkının ismini ve albüm kapağını gösterme
  • Facebook, Twitter ve İletişim bölümü
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Radio Capital

    Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • NTV Radyo

    NTV Radyo uygulaması ile NTV Radyo, Capital Radio ve Kral FM kanallarını dinleyebilirsiniz.
  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.