Capture Master

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81,527 TOPLAM İNDİRME
0.65 MB DOSYA BOYUTU

Capture Master programı ile ekranınızda belirlediğiniz alanların resimlerini çekebilirsiniz.Kullanımı oldukça basit bu programla fotğraf çekmek daha basit bir hal alıyor.

Capture Master programı bilgisayarınızın ekranında herhangi bir zamanda istediğiniz görünütünün fotoğrafını çekebilmeniz için hazırlanmış oldukça basir bir program.

Program küçük boyutu, basit kullanıcı arayüzü ile oldukça kullanışlı. Artık ekranın fotoğrafını çekmek için birçok işlemi arka arkaya yapmanıza gerek yok, Capture Master ile ekranın fotoğrafı birkaç tıkla elinizin altında.

Capture Master kullanarak ekranınızda yer alan bir internet sayfasını, resmi veya metin gibi çeşitli görüntüleri resim dosyası olarak kaydedebiliyorsunuz. Bu sayede kolayca notlar kaydedebiliyor, metinleri kopyala-yapıştır yapma derdinden kurtulabiliyorsunuz.

Programı kurulum gerektirmeden indirdiğiniz gibi açıp kullanabilirsiniz. Programın bu özelliği sayesinde kurulum işlemleri nedeniyle bilgisayarınızda ek dosyalar oluşturulmuyor ve bilgisayarınızın performansının düşmesinin önüne geçiliyor.

Programın eksi yönü sadece bitmap formatında resim dosyası kaydetmenize imkan tanıması. Bunun haricinde program basit bir şekilde kullanılabiliyor ve ihtiyacı karşılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Capture Master

    Video Capture Master programı ile artık videolardan resim almak çok kolay. İstediğiniz videoyu açın ve istediğiniz görüntüyü bu program aracılığı ile alın.
  • Capture .NET

    Kurulum gerektirmeyen Capture .NET küçük arayüzünde onlarca sistem aracını barındıran bir isveç çakısını anımsatıyor.
  • Screen Capture + Print

    Screen Capture + Print uygulaması ile Windows bilgisayarınızda kolayca ekran görüntüsü alabilir ve yazdırabilirsiniz.
  • Video Download Capture

    Video Download Capture, çeşitli video ve web siteleri üzerinde hoşunuza giden videoları bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan bir video indirme yöneticisidir.
  • Simply Capture

    Kaliteli görüntü yakalama programı...
  • Master PDF Editor

    Master PDF Editor kapsamlı bir PDF düzenleme ve görüntüleme programıdır
  • FullShot 9.5.0.3

    FullShot en kapsamlı ve bütün ekran görüntüsü yakalama çözümlerinden. Çığır açan teknolojik özellikleri scroll yakalama ve diğer çeşitli screen capture fonksiyonları ile güzel bir resim editörü.
  • Anrpro Screen Capture Tool

    Anrpro Screen Capture Tool ile kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz