Capture View

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME
4.31 MB DOSYA BOYUTU

Capture View ile ekran görüntüsü yakalayabilir ve düzenleyebilirsiniz

Capture View bilgisayarınızdan anlık ekran görüntüsü yakalamak ve yakaladığınız görüntüleri düzenlemek için kullanabileceğiniz bir ekran görüntüsü alma programıdır.

Program tam ekran ekran götüntüsü alma özelliğinin yanında farklı çerçeveler içerisindeki görütüleri yakalayabilmekte ve ekranın seçeceğiniz bölümlerinin görüntüsünü kaydedebilmektedir. Tek tuşla yapabileceğiniz bu işlem pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Dilediğiniz takdirde ekran görüntüsü alma tuşuna bastıktan sonra geçecek gecikme süresini belirleyerek videolar gibi akıcı görüntülerde daha sağlıklı çözümler üretebilirsiniz.

Capture View'i sıradan programlardan farklı yapan özellik geniş resim düzenleme araçları yelpazesine sahip olmasıdır. Bu araçlar yakaladığınız görüntüleri dilediğiniz gibi şekillendirebilmenize olanak tanımaktadır. Watermark ekleme aracı sayesinde kaydettiğiniz görüntülere dijital damgalar vurarak çalınmalarını önleyebilirsiniz. Resim boyutlandırma aracı sayesinde resimlerinizi istediğiniz gibi büyültüp küçülterek farklı ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretebilirsiniz. Resim kesme aracı kaydettiğiniz ekran görüntüsünün belirli kesimlerini kullanmak istediğinizde size yardımcı olmaktadır. Siyaz beyaz dönüştürme aracı ile yakaladığınız ekran görüntülerini siyah beyaz yapabilir, artistik bir  görünüm kazandırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anrpro Screen Capture Tool

    Anrpro Screen Capture Tool ile kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz
  • Screen Capture WPF

    Screen Capture WPF ile kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz
  • Alternate Pic View

    Alternate Pic View ile resimlerinizi görüntüleyerek üzerlerinde değişiklikler yapabilirsiniz
  • Image Capture and Upload Program

    Image Capture and Upload Program ile ekran görüntüsü yakalayabilir ve internet üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz.
  • Alternate Pic View Lite

    Alternate Pic View Lite uygulamasını kullanarak kolayca bilgisayarınızda fotoğraf açma ve düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Hidden Capture

    Bilgisayarınızın zamanlanmış ve gizli olarak ekran görüntülerini yakalamak isterseniz ücretsiz olan bu programı kullanabilirsiniz.
  • Infallsoft Screen Capture 1.59

    Infallsoft Ekran Görüntüsü Alma programında o anda ekranınızda ne var ise onu kaydedebilirsiniz.
  • Video Capture Master

    Video Capture Master programı ile artık videolardan resim almak çok kolay. İstediğiniz videoyu açın ve istediğiniz görüntüyü bu program aracılığı ile alın.