Car Racing 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Yarışlar bizleri bekliyor.

Mobil yarış oyuncularına sunulan Car Racing 2018 ücretsiz olarak oynanıyor.

Orta dereceli grafiklere ve orta dereceli içeriklere sahip olan mobil yarış oyunu bünyesinde birbirinden farklı araçlara yer vermektedir. Oyuncular birbirinden farklı yarışlara katılacak, farklı araç modellerini deneyimleyecek ve diledikleri araçları yükseltebilecekler.

İnanılmaz 3D ortamların yer aldığı oyunda hızlı yarış pistlerinde mücadele edecek ve bitiş çizgisine ilk ulaşan biz olmaya çalışacağız. Alışılmışın dışındaki pistlerde oyuncular yeteneklerini sergileyebilecek ve farklı yarışlarda şoförlüklerini sınayacaklar. 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım son güncellemesini de 10 Ekim 2018’de aldı.

Oyuncular yarışlarda nitro gibi özelliklerden faydalanabilecek, rakiplerine çarparak yarış dışına atabilecekler. Görsel olarak tatmin edici olan mobil yapım da fantastik bir oynanış bizleri bekliyor olacak. Car Racing 2018 ücretsiz bir mobil yarış oyunu olarak oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Crazy Speed Fast Racing Car

    Crazy Speed Fast Racing Car ile Android cihazınızda gerçek bir yarış atmosferine giriş yapabilirsiniz.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • Waterpark Car Racing

    Suyla dolu parkurda yarışacağız.
  • Real Car Racing Drift 3D

    Farklı arazilerde yarışacağız.
  • Idle Car Racing

    Dünyanın en hızlı yarış araçlarını deneyimleyeceğiz.
  • Racing in Car 2 APK

    Racing in Car 2 APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilir eğlenceli sürüş deneyimi yaşatan simülasyon tarzı araba yarışı oyunudur.
  • Racing in Car APK

    Racing in Car APK, araba içerisinden görüntü ile sınırsız şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunudur.