Cardboard Crooks

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Cardboard Crooks, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz soluksuz bir macera sunan bir shooter oyunu.

Cardboard Crooks, aksiyon dozu yüksek bir oyun peşinde olanların kaçırmaması gereken yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda barda bir şeyler içerken etrafı bir anda gangsterler tarafından sarılan bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz.

Oyunda bölüm zorlukları giderek artan bir yapıda sunuluyor ve açıkçası bu konsept oyuna alışma sürecimizi olumlu yönde etkiliyor. Her ne kadar oyun salonlarında birçok kez pratik yapmış olsak da dokunmatik ekranlar bazı oyuncular için sorun yaratabilir.

Neyse ki yapımcılar son derece kolay kontrol edilebilen bir kontrol mekanizmasına yer vermişler. Karakterleri vurmak için onlara dokunmamız yeterli oluyor. Fakat bu aşamada dikkat etmemiz gereken birkaç nokta var. Karakterlerin bazılarını etkisiz hale getirmek için farklı şeyler yapmamız gerekiyor. Rakiplerimizi alt etmek amacıyla kullanabileceğimiz çok sayıda silah var. Elbette bunlar zamanla açılıyor.

Cardboard Crooks'ta herhangi bir shooter oyununda görmeye alıştığımız kalitede grafikler sunuluyor. Karton üzerine çizilmiş gibi duran karakterler oyunun genel atmosferine olumlu katkıda bulunuyor ve shooter oyun ruhunu tam anlamıyla öne çıkarıyor. Açıkçası oyunu oynarken bir hayli keyif aldık, siz de bu tür oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Cardboard Crooks size göre!

Emircan Erdoğan

Cardboard Crooks

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Cardboard Crooks, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon odaklı bir shooter oyunu.

Cardboard Crooks, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir oyun. Oyun salonlarında oynamaya alışkın olduğumuz shooter tarzı oyun yapısına sahip olan Cardboard Crooks'ta barda etrafı gangsterler tarafından çevrilen bir karakterin kurtuluşa giden yoldaki macerasına tanık oluyoruz.

Oyunda karşımız asürekli olarak eli silahlı karakterler çıkıyor ve biz de onları silahımızla etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz. Elbette bu iş ilk başlarda bir hayli kolay olsa da gelecek bölümlerde saldırganların sayısı ve niteliği artarak bize zorlu dakikalar geçirtiyorlar.

Grafikler herhangi bir shooter oyununda görmeye alıştığımız türden. Karton üzerine çizilmiş izlenimi uyandıran modellemeler oyunun orijinal bir çizgide ilerlemesini sağlıyor. Oyun her yaştan oyunsevere hitap edecek türden. Biraz şiddet içerse de mide kaldıracak türden bir görüntü yok. Bu yüzden ufak yaştaki oyunseverler de bu oyunu keyifle oynayabilir.

Oyunda çok sayıda farklı silah türü ve düşman bulunuyor. Bazı düşmanların elindeki silaha ateş ederek onları etkisiz hale getirmemiz bekleniyor. O karmaşada bunu yapmak ne yazık ki pek kolay olmuyor.

Genel olarak Cardboard Crooks, ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dozu yüksek bir çatışma oyunu. Eğer siz de bu tarz oyunlar oynamak istiyor ve ücretsiz bir seçenek arıyorsanız Cardboard Crooks denemeniz gerekenler arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Shooter VR

    Zombie Shooter VR, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğü ile oynanabilen zombi öldürme oyunu.
  • Romans From Mars 360

    Romans From Mars 360, Google Cardboard ile oynayabileceğiniz kale savunma oyunu.
  • End Space VR

    End Space VR, Google Cardboard için özel geliştirilmiş kaliteli grafiklere sahip uzay savaşı oyunu.
  • Cardboard Camera

    Cardboard Kamera, Android cihazlarınızda sanal gerçeklik fotoğraflarınızı çekebileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.
  • Cardboard

    Cardboard, son zamanlarda oldukça popüler olan sanal gerçeklik gözlüklerini Android cihazlarınıza taşıyan ücretsiz bir Google uygulaması.
  • VR Fantasy

    VR Fantasy, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğü ile oynayabileceğiniz macera oyunu.
  • InMind VR

    InMind VR, Google Cardboard ile oynanabilen sanal gerçeklik oyunları arasında.
  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.