Care Bears Rainbow Playtime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Care Bears Rainbow Playtime ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir ayıcık bakma oyunudur.

Care Bears Rainbow Playtime özellikle çocuklar hedef alınarak geliştirilmiş keyifli bir oyun. Android tablet ve akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda sevimli ayıcıklara bakım yapıyoruz ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tıpkı bebek gibi davrandıkları için bu hiç de kolay olmuyor.

Söz konusu karakterleri beslemeli, banyo yaptırmalı ve zamanı gelince uyutmalıyız. Oyunda çok sayıda kişiselleştirme seçeneği olduğu için oyunseverler tamamen istedikleri deorasyonları yapabiliyor ve kendi özgün tasarımlarını ortaya çıkartabiliyor. Oyunda havuz partileri düzenleyebilir, kek ve pastalar yapabilir, farklı müzik ekipmanlarını kullanarak kendi müziğinizi bile besteleyebilirsiniz.

Oyunda çocukların ilgisini çekeceğini düşündüğüm tarzda grafikler ve çevre modellemeleri kullanılmış. Buna paralel olarak kontroller de bir o kadar basit kullanım özelliklerine sahip. Toplamda 9 farklı ayıcığın ve 50’den fazla aktivitenin yer aldığı oyunda çocuklar eminim ki epey eğlenceli vakit geçirecek.

Emircan Erdoğan

Care Bears Rainbow Playtime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Care Bears Rainbow Playtime özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir ayıcık bakma oyunudur.

Care Bears Rainbow Playtime ilk bakışta çocuklara hitap ettiğini belli eden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor olmasına rağmen oyun esnasında çıkan ve sürekli bir şeyler satın almaya zorlayan reklamlar oyunun bu alanda puan kaybetmesine sebep oluyor. Oyun çocuklara hitap ettiği için bu satın almalar yanlışlıkla yapılabilir.

Oyundaki temel amacımız renkli ve minik ayılara bakmak, onlarla ilgilenmek ve ihtiyaçlarını karşılamak. Tıpkı bebek gibi oldukları için bunu yapmak hiç de kolay değil. Onları yedirmeli, banyo yaptırmalı ve uyutmalısınız.

Oyunda çok sayıda kişiselleştirme seçeneği olduğu için oyunseverler hayal güçlerini kullanarak farklı tasarımlar oluşturabilirler. Hatta farklı müzik aletlernin bile mevcut olduğu bu oyunda kendi müziğinizi dahi yapabilirsiniz.

Son derece renkli ve sevimli modellemelerin kullanıldığı bu oyunda toplam 9 ayıcık bulunuyor ve yapılacak 50’den fazla aktivite var. Eğer siz de eğlenceli ve çocuksu yönü ağır basan bir oyun arıyorsanız Care Bears Rainbow Playtime’ı mutlaka oynamanız gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Care Bears Music Band

    Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocukların oynayabileceği ücretsiz Android oyunu.
  • Rhythm and Bears

    Sevimli ayıcıkların konserine katılın.
  • Baby Panda Care

    Baby Panda Care, çocukların panda bakımı yaparken bir çok yeni şey öğrenmesini sağlayan yararlı ve eğlenceli bir Android oyunu.
  • Project Playtime APK

    Project Playtime APK, korku oyunu sevenler için mobil macera korku oyunudur.
  • Poppy Playtime - Chapter 3 APK

    Yeni bölümüyle karşımıza çıkan Poppy Playtime Chapter 3 APK'da, fabrikadaki olayları çözün ve yaratıklara karşı hayatta kalmaya çalışın!
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Poppy Playtime - Chapter 2 APK

    Mobil oyuncuları karanlık bir dünyaya götüren Poppy Playtime Chapter 2, gerilim dolu anlara ev sahipliği yapıyor.
  • Battle Bears Ultimate

    Battle Bears Ultimate ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil FPS oyunudur