Çarkıfelek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,341 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

Çarkıfelek klasik bir bulmaca oyunudur

Çarkıfelek televizyonlarda bir hayli ünlü bir yarışma programı olan aynı isimli bulmaca oyununu mobil cihazlarımıza taşıyan bir oyun. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu Çarkıfelek oyunu bize boş zamanlarımızı keyifli bir şekilde değerlendirme imkanı veriyor. Çarkıfelek'te temel olarak bize sorulan atasözü veya sözcük grubunu tahmin etmeye çalışıyoruz. Bu işi yaparken her hamlede bir çarkı bir kere döndürüyoruz. Çarkı döndürdüğümüzde bize belli bir puan denk veya iflas denk gelebiliyor. İflas puanlarımızı sıfırlamakta. Herhangi bir puanı tutturduğumuzda sessiz harf seçiyoruz. Eğer seçtiğimiz bu harf tahmin edeceğimiz sözcük grubu içerisinde yer alıyorsa panoda açılıyor ve çarkta isabet ettirdiğimiz puan çıkan harfin sayısı ile çarpılıyor. Yeterince harfi panoda ortaya çıkartınca kelime grubunu tahmin edebilirsiniz veya iflas riskini göze alarak bütün harfleri tahmin ederek daha fazla puan kazanabilirsiniz.

Çarkıfelek'de 2 farklı oyun modu yer alıyor. Tek kişilik modda oyunu kjlasik şekliyle oynayabilirsiniz veya zamana karşı yarışabilirsiniz. Oyunun 2 kişilik modu ise arkadaşlarınızla eğlenceli bir şekilde vakit geçirmenizi sağlıyor. Tamamen Türkçe içeriğe sahip olan oyunda atasözleri kategorisinin yanında ülke isimleri, film, spor, hayvan ve yemek kategorileri de bulunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çarkıfelek Online

    Çarkıfelek Online ya da Happy Wheel, Türk televizyon tarihinin değişmez programlarından bir tanesini, Android telefon ve tabletlerinize taşıyor.
  • Millionaires Wheel

    Millionaires Wheel, televizyonda yıllardır yayınlanan Çarkıfelek programının Android uygulaması.
  • Çarkıfelek Kelime Yarışması

    Çarkıfelek Kelime Yarışması, bir dönemin vazgeçilmez televizyon yarışması olan çarkıfelek'in başarılı bir versiyonu.
  • Carkifelek

    Çarkıfelek, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir kelime tahmin etme oyunu.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu