Cartoon Network Party Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.

Cartoon Network Party Dash, sevilen çizgi film karakterlerinin yer aldığı aksiyon yüklü platform oyunu. Ben 10, We Bare Bears (Kafadar Ayrılar) ve The Amazing World of Gumball (Muhteşem Gumball Dünyası) çizgi film - animasyon filmlerinden 10 karakterin yer aldığı oyunda partimizi yarıda bölen kötülere günlerini gösteriyoruz.

Cartoon Network kanalında yayınlanan çizgi filmlerin kalitesinde görseller sunan mobil oyunda aralarında Four Arms (Dört Kol), Heatblast (Ateş Topu), XLR8, Gumball, Darwin, Anais Watterson (Bebek Anais), Penny, Grizz, Panda ve Ice Bear’ın (Kutup Ayısı) olduğu sevilen Cartoon Network karakterlerinin yerine geçiyoruz. Yaratıklar, hayaletler, drone’lar ve daha birçok düşmanla karşılaşıyoruz. Hiçbir silahımız yok ancak bir anda ışınlanırcasına bir hıza sahibiz. Platformda karşılaştığımız her düşmanı ve objeyi bu yeteceğimizi kullanarak yok ediyoruz. Aşağı doğru inen platformda hayatta kalmak için bir anlığına bile olsa tereddüt etmememiz, gücümüzü sürekli yenilememiz gerekiyor. Rastgele yerleştirilen coin’lere de çarpmayı ihmal etmeyin. Ekstra hayat, kabarcık kalkanları, çekiç, ultra hızlı koşma gibi güçler kazandırıyor.

Erkan Calp

Cartoon Network Party Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
308.1 MB DOSYA BOYUTU

Sevilen Cartoon Network karakterleri bu oyunda!

Cartoon Network Party Dash, popüler çizgi filmlerden karakterlerin buluştuğu mobil aksiyon platform oyunu. Ben 10, Kafadar Ayılar ve Muhteşem Gumball Dünyası çizgi filmlerinden 10 karakterin yer aldığı oyunda parti eğlencesini bölen kötülere karşı savaşıyorsunuz. Daha doğrusu hiçbir silahınız olmadığından olay yerinden en hızlı şekilde kaçmanız gerekiyor. Temponun bir an bile düşmediği, hızlı oynamaya zorlayan süper eğlenceli bir mobil oyun sizlerle!

Çizgi film stili grafiklere sahip olmasına karşın yetişkinlerin de keyif alarak oynayacağı bir mobil oyun Cartoon Network Party Dash. Dikeylemesine hızlı oynanış sunan platform oyunlarını seviyorsanız, Cartoon Network çizgi filmlerini izlemiş olun olmayın bu oyunu beğeneceksiniz. Ekranın kayması nedeniyle reflekslerinizi konuşturmanız gereken oyunda Dört Kol, Ateş Topu, XLR8, Gumball, Darwin, Penny, Grizz, Panda, Ayılar gibi tanıdık yüzlerle oynuyorsunuz. Yaratıklar, robotlar, hayaletler, drone’lar ve daha birçok düşmanınız var. Onları yok etmek için kullanabileceğiniz tek silah ise; hızınız. Yol boyunca karşınıza çıkacak coin’leri toplayarak ekstra can, hızlı koşma, kalkan, çekiç gibi çeşitli öğeleri kilidini açıyorsunuz. Gücünüz tükenmeden, düşmanlara çarpmadan platformun en aşağısına ulaşmayı başarırsanız sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Cartoon Network Arcade

    Mini oyunlar ve çizgi filmlerle harika bir çocuk uygulaması
  • Rogue Buddies 2

    Aksiyon yüklü 2D shooter oyunu
  • Bullet League

    Tek ve ilk Battle Royale 2 boyutlu platform
  • Cartoon Network Games

    Cartoon Network Games (İndir): Çocuklar için ücretsiz ve internetsiz Android oyunları