Castler Macro Elite

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
4,915 TOPLAM İNDİRME

Castler Macro Elite, Knight Online oyuncularının ücretsiz olarak kullanabileceği bir makro yazılımı.

NOT: Castler Macro Elite yayından kaldırılmıştır, bu nedenle bu yazılımı indirebilmek artık mümkün değildir. Aynı kategori altındaki alternatif yazılımlara bu bağlantı üzerinden erişebilirsiniz:

http://oyun.tamindir.com/windows/oyun-araclari/

Castler Macro Elite, ülkemizde ve Dünya'da oldukça fazla oyuncuya sahip olan Knight Online oyununda kullanabileceğiniz bir makro programı. Bildiğiniz üzere Knight Online'da otomatik olarak atak yapabilen ve böylece level kasmanızı sağlayan hatta pvp bile yapmanızı sağlayan makro programları yer alıyor. Aslında oyuncuların bir çoğu bu durumdan şikayetçi olmasına rağmen, bir çoğu da kolay level almak için benzer programlar kullanıyor.

Oyun kurallarına aykırı olan bu hareket sonucu yakalanmanız durumunda hesabınız banlanıyor. Bu yüzden kullanmadan önce riske girip girmek istemediğinizi iyice düşünmellisiniz.

Program içerisinde 3 farklı hız seçeneği bulunuyor. Bunlardan hangisini istiyorsanız gerekli ayarları yaparak programı çalıştırabiliyorsunuz. Ayrıca belirlediğiniz kısayolları oyuna her girdiğinizde yeniden ayarlamnıza gerek yoktur. Çünkü program ayarladığınız kısayolları otomatik olarak kaydediyor.

Hem kendisi hem de kullanımı basit bir makro programı olan Castler Macro Elite'i sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirerek limitsiz kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Macro Recorder

    Mouse Macro Recorder, fare ve klavyeniz ile istediğiniz makroları kaydederek dilediğinizde kullanmanızı sağlayan güzel bir program.
  • Sniper Elite Türkçe Yama

    Sniper Elite Türkçe Yama, Sniper Elite oyunu için hazırlanmış yüzde 100 Türkçe yama eklentisidir.
  • Swift Elite 4.0

    Swift Elite eğlence merkeziniz olmaya aday bir video ses ve hatta karaoke programıdır.
  • AutoAdd Elite Edition

    Sitenizi bir çok arama motoruna kayıt edin...
  • Macro Keys

    Macro Keys programını kullanarak bilgisayarınızda otomatik çalışan makrolar oluşturabilir ve pano öğelerini yönetebilirsiniz.
  • Mini Mouse Macro

    Mini Mouse Macro, fare hareketlerinizi kaydedebileceğiniz ve daha sonra otomatik olarak oynatabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Boğaziçisoft Macro Dental 3D Diş Hekimliği Yazılımı

    Macro Dental diş klinikleri ve diş hekimleri düşünülerek hazırlanmış bir otomasyon yazılımıdır. Yazılım ofisiniz için gerekli tüm işlemleri yerine getirerek vazgeçilmez asistanınız olma konusunda iddialı.
  • Sniper Elite 3

    Sniper Elite 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur