Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,446 TOPLAM İNDİRME
180.21 MB DOSYA BOYUTU

Castlevania: Lords of Shadow Türkçe yaması sayesinde oyunun tüm diyaloglarına Türkçe olarak ulaşabilirsiniz.

Castlevania serisi, özellikle konsol dünyasında çok uzun zamandır varlığını sürdüren oyun serilerinden bir tanesi ve Belmont ailesi ile gecenin varlıkları arasındaki mücadeleyi konu alıyor. Her oyunda bu hikayenin farklı bir bölümünü yaşama imkanına sahip oluyoruz ve böylece gecenin tüm heyecanına dahil olabiliyoruz. Castlevania: Lords of Shadow ise serinin başlangıcına kadar geri dönüyor ve iki tarafın mücadelesinin nasıl başladığına dair fikir edinmemizi sağlıyor.

Her ne kadar konsol versiyonundan oldukça uzun bir süre sonra yayına girmiş olsa da, oyunun PC versiyonu da oldukça kaliteli bir şekilde bu mücadeleyi bilgisayarlarımıza taşımayı başardı. Ancak oyunun derin hikayesinin İngilizce olarak tamamen kavranması zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Grafik ve ses öğelerinin hikayeye katkısını da göz önüne alınca, oyunun diyaloglarının Türkçe olması gerekliliği de böylece ortaya çıkıyor.

OyunÇeviri ekibinin hazırladığı Castlevania: Lords of Shadow Türkçe yaması sayesinde oyunun hem menülerini hem de diyaloglarını kendi dilinizde oynama imkanına sahip olabilirsiniz. Yamayı kurmak için tek yapmanız gereken indirdiğiniz dosyanın içerisinden çıkacak olan kurulum dosyasını çalıştırmak. Eğer oyunu ana dizini haricinde bir yere kurduysanız bu dizini belirtmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Middle-Earth Shadow Of Mordor Türkçe Yama

    Middle-Earth: Shadow of Mordor'in Türkçe paketini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • Castlevania: Lords of Shadow 2

    Castlevania Lords of Shadow 2 Drakula'nın hikayesini konu alıyor
  • Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

    Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.
  • Call of Duty Modern Warfare 2 Türkçe Yama

    Call of Duty Modern Warfare 2 Türkçe Yama ile oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz
  • Call of Duty: World at War Türkçe Yama

    Ücretsiz olarak sunduğumuz bu Türkçe yama paketini indirerek Call of Duty World At War'u Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Call Of Juarez 2 Bound in Blood Türkçe Yama

    Call Of Juarez 2 Bound in Blood Türkçe Yama ile oyunu Türkçe hale getirebilirsiniz
  • Prince of Persia Warrior Within Türkçe Yama

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu yama paketi ile Prince of Persia: Warrior Within ile oyundaki konuşmaları Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
  • Prince of Persia 2008 Türkçe Yama

    Prince of Persia 2008 Türkçe Yama, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Prince of Persia'nın 4. oyunu olan 2008'in Türkçe yamasıdır.