Cat Planet-Poo Poo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Cat Planet-Poo Poo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz deneyim sunan bir oyun olan Cat Planet-Poo Poo, kediler besleyerek zaman öldürebileceğiniz bir oyundur. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkan oyunda renkli görseller yer alıyor. İnternet gereksinimine ihtiyaç duymadan da oynayabileceğiniz oyunda kedileri besleyerek para da kazanabiliyorsunuz. Yüzlerce farklı türde kediye sahip olan oyunda faklı gezegenlerde de oynayabiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Cat Planet-Poo Poo sizleri bekliyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Cat Planet-Poo Poo telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Cat Planet-Poo Poo oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Cat Planet-Poo Poo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Cat Planet-Poo Poo, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir simülasyon oyunu olan Cat Planet-Poo Poo, sevimli kedileri beslediğiniz bir oyundur. Beğenerek oynayabileceğiniz oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Renkli görselleri ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yüzlerce farklı türde kediye sahip olan oyunda faklı gezegenlerde de oynayabiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Cat Planet-Poo Poo sizleri bekliyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Cat Planet-Poo Poo telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Cat Planet-Poo Poo oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.
  • Meow! - AR Cat

    Sevimli kedicik ilgi bekliyor.
  • Poo Run Sewer

    Poo Run Sewer eğlenceli bir mobil platform oyunudur
  • Dont Poo On Me

    Dont Poo On Me garip bir maceraya atıldığımız ilginç bir beceri oyunudur
  • Kitty Cute Cats

    Keyifli bir kedi besleme oyunu
  • Groove Planet

    Groove Planet, müziğin temposuna ayak uydurarak ilerlediğiniz bir şehir kurma oyunu.
  • Fishing Planet APK

    Akıllı telefonlarınızda balık tutma keyfi yaşayacağınız Fishing Planet APK, muhteşem grafikleri ve oyun fiziğiyle birlikte karşımıza çıkıyor.
  • Cat Goes Fishing APK

    Cat Goes Fishing APK Android balık tutma oyununda karakter sevimli bir kedi. Denizin en büyük ve tehlikeli balıklarını tutmaya çalışırken ona yardım edin.