Catalano Secure Delete

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
0.09 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayardaki dosyaları tamamen silmek için kullanabileceğiniz program birden fazla silme algoritması barındırıyor.

Catalano Secure Delete programı, bilgisayarınızda yer alan dosyaları kalıcı olarak silmek istiyorsanız kullanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi. Zira Windows’ta dosya silme işlemi gerçekleştirdiğinizde dosyalarınız ya geri dönüşüm kutusuna gider ya da onu da boşaltırsanız tamamen silinmiş olarak görünür. Ancak dosyaların yer aldığı sabit disk bölümlerinin gerçekten boşaltılması yerine boş gibi gösterilmesi yöntemi kullanıldığı için bu verilere yeniden ulaşmak da mümkün hale gelir.

Dolayısıyla dosyalarınızın tamamen güvenli bir şekilde bilgisayarınızdan kaldırılması için Catalano Secure Delete gibi ek programların kullanımı zaruri hale gelmektedir. Program, sildiğiniz dosyaların tamamen ortadan kaldırılması için onların üzerine rastgele anlamsız veriler yazmaktadır ve böylece üzeri yazılmış olan dosyalara erişim artık mümkün olmamaktadır.

Ücretsiz ve kullanımı oldukça kolay olan program, dosyalarınızı hemen bularak onları silmenize yardımcı oluyor. Ayrıca, sahip olduğu pek çok farklı silme algoritması sayesinde dosyanızın ne yöntem kullanılarak silineceğini de kendiniz seçebiliyor ve sonuç elde edebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Delete History

    Delete History ile internet tarayıcılarınızın bıraktığı izleri temizleyebilirsiniz.
  • File Delete Absolutely

    File Delete Absolutely ile dosyalarınızı kalıcı olarak silebilirsiniz
  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.
  • Secure File Deleter

    Secure File Deleter, Windows kullanıcılarının ücretsiz indirip kullanabileceği güvenli dosya silme programı.
  • Delete Files By Date

    Delete Files By Date programıyla bilgisayarınızdaki belli tarihten önceki dosyaların hepsini tek seferde silebilirsiniz.
  • Permanent Delete

    Bilgisayarınızdaki dosya ve klasörlerin geri döndürülemez şekilde silinmesini istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
  • Soft4Boost Secure Eraser

    Soft4Boost Secure Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Secure Data Eraser

    Secure Data Eraser, algoritmaları hızlı ve güvenli şekilde silmek için, tasarlanmış desenleri kullanarak, çoklu geçişlerle veri yazar.