Cats Wallpapers HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME

Cats Wallpapers HQ, birbirinden güzel ve sevimli kedi duvar kağıtları bulabileceğiniz ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.

Cats Wallpapers HQ, adından da anlayacağınız üzere kedi duvar kağıtları bulabileceğiniz ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.

Android telefon ve tabletlerinizin ekranlarına sevimli ve minik kediler getiren uygulama sayesinde birbirinden güzel duvar kağıtları kullanabiliyorsunuz.

HQ, HD ve 1080p kalitesinde 5000'den fazla kedi duvar kağıdı bulunduran uygulama ayrı bu duvar kağıtlarını 41 kategoriye ayırmış. Farklı kedi türlerine ilgi duyuyorsanız ya da seviyorsanız uygulama üzerinde çok daha kolay bulabiliyorsunuz.

Oldukça hızlı arayüzünün tasarımı da son derece sade ve kolay kullanıma sahip. Uygulama üzerinde beğendiğiniz kedi duvar kağıtlarını kolayca duvar kağıdı olarak ayarlayabileceğiniz gibi aynı zamanda SMS, MMS ya da e-posta ile gönderebilir ya da Facebook, G+ ve Twitter üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Her gün düzenli olarak yeni kedi fotoğrafları eklenen uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize hemen ücretsiz olarak indirip siz de kedili duvar kağıtları kullanmaya başlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tropical Paradise Wallpapers

    Tropical Paradise Wallpapers bir ücretsiz Android duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Wallpapers

    Wallpapers, Google'ın Android telefon kullanıcılarına ücretsiz sunduğu hd duvar kağıtları içeren uygulaması.
  • Wally Wallpapers

    Wally Wallpapers ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Backdroid wallpapers

    Backdroid wallpapers mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Peppy Wallpapers

    Android cihazlarınızdaki duvar kağıtlarından sıkıldıysanız Peppy Wallpapers uygulamasında birbirinden şık duvar kağıtları bulabilirsiniz.
  • Minimal Wallpapers

    Minimal Wallpapers uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin arkaplan görsellerini minimal ve sade tasarımlarla değiştiriyor.
  • National Geographic Wallpapers

    National Geographic Wallpapers içerisinde çok syaıda farklı duvar kağıdı içeren bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Fenerbahçe Wallpapers HD

    Fenerbahçe Wallpapers HD içerisinde onlarca hoş tasarımlı Fenerbahçe temalı duvar kağıdı barındırıyor.