Caveman Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
952 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Caveman Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.

Caveman Run, ilkel çağlarda yaşayan genç, yaramaz ve çılgın bir çocuğu kontrol ettiğimiz bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.

Karnı acıkan genç bir ejderha mağarasına girer ve orada karşısına çıkan dev yumurtayı görünce ağzının suları akar. Ardından yumurtayı alarak mağaradan kaçar ve tüm hikaye işte burada başlar.

Ormanda kendisini bekleyen zehirli çiçekler, yabani hayvanlar, kuşlar, böcekler, karıncalar, ahşap bıçaklar ve türlü türlü tehlikelerden habersiz olarak ejderha kraldan çaldığı yumurtayla ormana doğru kaçmaya başlayan genci yöneteceğimiz oyun gerçekten çok keyifli, heyecanlı ve sürükleyici.

Birbirinden zorlu görevlerin ve nefes kesen sahnelerin sizleri beklediği Caveman Run'da ejderha kraldan kaçarak mağara adamının karnını doyurmayı başarabilecek misiniz?

Can Çevrim

Caveman Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
16.6 MB DOSYA BOYUTU

Caveman Run, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ilerlemeli bir koşma oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Caveman Run oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir kaçma oyunudur.

Karnı acıktığı için yanlışlıkla ejderhan kralın mağarasına giren ve karşısında gördüğü devasa yumurtaya dayanamayarak alıp kaçmaya başlayan genç bir mağara adamını yöneteceğimiz oyunda amacımız bizi kovalayan ejderha kraldan kaçmak.

Kaçtığımız sırada içerisinden geçmemiz gereken ormanda zehirli çiçekler, yabani hayvanlar, kuşlar, böcekler, karıncalar, ahşap bıçaklar ve daha birçok tehlike bizleri bekliyor.

Genç mağara adamının karnını doyurabilmek için arkamızda bırakmamız gereken birçok zorlu görev ve nefes kesen sahne Caveman Run'da bizleri bekliyor.

Bir yandan ejderha kraldan kaçarken bir yandan da karşınıza çıkan türlü türlü zorlukları atlatmanız gereken oyunda bakalım mutlu sona ulaşabilecek misiniz?

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Sausage Run

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, canını kurtarmak için koşarak kaçan bir sosis olarak oynayacağınız keyifli bir macera oyunudur.
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Panda Run

    Panda Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Temple Run benzeri eğlenceli bir kaçış oyunudur.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Dino Run FREE

    Dino Run FREE eğlenceli bir Android oyunudur
  • Turtle Run

    Turtle Run oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Worm Run

    Worm Run hızlı ve eğlenceli bir oynanış sunan bir Android oyunudur
  • Arya on the Run

    Arya on the Run, Android telefon ve tabletlerde oynanabilen platform oyunudur.