CD-Door Guard

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
699 TOPLAM İNDİRME
0.71 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdan CD-DVD Rom'u kontrol edebileceğiniz bir program.İçerisinde kullanışlı ve basit özellikler sayesinde ekranınızdan manuel olarak tüm işlemleri yapabileceksiniz.

CD-Door Guard yazılımı CD-DVD rom ile ilgili her işlemini bilgisayardan yapmak isteyenlerin beğeneceği bir programdır. Küçük olmasına rağmen birçok işlemi yaparak en azından bilgisayarın kasasıyla olan işlemlerinizi minimum seviyeye indirir.

Programın özellikleri arasında sürücüleri açıp kapayabilme,istenildiğinde kilitleyebilme gibi özellikler mevcut. Bir tık ile her işlemi yapabilirsiniz mouse ile kullanılan bu programda yapmanız gereken önceden tüm ayarları belirlemek. Uygulamada göze batan önemli bir özellikte sürücülerden açık unutulanı belli bir süre sonra otomatik olarak kapatabilme özelliğidir.

CD-Door Guard ile sürücüye yerleştirilen CD'lerin açılma zamanlarını ayarlayabilirsiniz. İsterseniz otomatik açılma talimatı verebilir veya tamamen tüm CD'lerin otomatik açılmalarını iptal edebilirsiniz.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Actual Window Guard

    Actual Window Guard, masaüstünüzde yer alan Windows pencerelerinin konumlarını ve boyutlarını ayarlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • Cd CoverCreator

    CD - DVD Kapaklarınızı tasarlayın...
  • HotKey CD-Eject

    Klavyenizden CD sürücünüzü kontrol edin.
  • AKINSOFT Cd Market

    Cd kiralayan ve satan işletmeler için tasarlanmış ideal bir programdır.
  • PRODER CD CENTER

    CD/DVd Satış ve kira takip programı
  • CD Katalog v.1.0

    Elinizdeki tüm CD ve Dvd leri kategorize edin ve saklayın, aradığınızda da kolayca bulun.
  • CD Katalog v2.3.2

    Onlarca CD`niz varsa ve siz bunların içeriğinde neler olduğunu hep unutuyorsanız işte aradığınız program.