Century City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Century City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir şehir simülasyonu oyunudur.

Century City, basit ve eğlenceli yapısıyla dikkat çeken bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, madencilik yaparak şehrinizi inşa etmeye çalışacaksınız. Oldukça basit bir oynanışa sahip bu oyunu boş vakitlerinizi değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Her yaştan insana hitap ettiğini de unutmayalım.

Century City gibi oyunlara "çerezlik" bakış açısıyla yaklaşmak haksızlık gibi görünse de nihai olarak bu sonuca varıyoruz. Zira çok fazla vakit harcamanızı gerektirmeyen basit bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Century City'de tek yapmanız gereken altın toplamak için tıklama işlemi gerçekleştirmek ve topladığımız bu paralarla yeni şehirler inşa etmek olacak. Bıkmamanız içinse oyuna mini oyunlar yerleştirilmiş. 

Deneyimlediğim kadarıyla gerçekten keyifli bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim. Dilerseniz Century City'i ücretsiz indirebilirsiniz. Boş vakitlerinizi değerlendirmek açısından denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Century City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
33.3 MB DOSYA BOYUTU

Century City, pikselleştirilmiş görselleriyle beğenimizi kazanan bir şehir kurma oyunu.

Century City, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir şehir kurma oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve son derece basit dinamikler üzerine kurulu olmasına rağmen oyunseverlere farklı bir deneyim yaşatmayı başaran Century City bu tarz oyunlar arasında oynayabileceklerinizin en iyisi diyebilirim.

Bazı oyunlar vardır, çok basittirler fakat oynayanı resmen ekrana bağlarlar. İşte Century City de bu oyunlardan bir tanesi. Oyunda belki sadece ekrana anlamsızca basmakla yükümlüyüz fakat ekranda olup biten her şey başlı başına keyif veren bir yapıya sahip. Buna ek olarak bir de arkadaşlarımızla oynayabilme şansına sahip olmamız, hoşumuza giden detaylar arasında.

Century City'de ekrana basarak yeri kazmaya ve değerli madenleri çıkartmaya çalışıyoruz. Değerli madenleri çıkarttıkça para kazanıyor ve kendi şehrimizi kurabilecek güce kavuşuyoruz. Century City mini oyunlarla zenginleştirilmiş ve bu sayede kısa sürede monoton bir hale gelmesinin önüne geçilmiş.

Oyunda kullanılan grafikler özellikle nostaljik retro oyunlar oynamaktan keyif alanları cezbedecek bir yapıya sahip. Böyle bir grafik konseptine sahip olmasına rağmen kesinlikle bir kolaya kaçılmışlık hissi vermiyor.

Kısacası Century City, gerek grafikleri gerekse oyun yapısıyla beğenimizi kazandı. Başından uzun süre kalkmak istemeyecğeiniz bir oyun arıyorsanız Century City size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kitty City

    Kitty City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Pasat City APK

    Kendi aracınızı kapsamlı seçeneklerle özelleştirebildiğiniz Pasat City APK'da, arkadaşlarınızla online oyunlara katılın ve Android cihazlarınızda drift keyfi yaşayın.
  • Frozen City APK

    Frozen City APK, buzul çağına girilen dünyada harika grafiklerle geliştirilmiş bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Tractor Driver 3D: City

    Tractor Driver 3D: City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Police Car Driver City

    Police Car Driver City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Ambulance Rescue: Zombie City

    Ambulance Rescue: Zombie City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • LEGO City My City

    LEGO City My City oldukça eğlenceli bir mobil oyundur