Ceta Soft Sorumatik

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,813 TOPLAM İNDİRME
9.13 MB DOSYA BOYUTU

CetaSoft SoruMatik, özellikle öğrenciler ve öğretmenler ancak öğrenmek isteyen herkesin kullanabileceği bir "Çalışma Kartları - FlashCards" programıdır.

Üreticinin Açıklaması
CetaSoft SoruMatik, özellikle öğrenciler ve öğretmenler ancak öğrenmek isteyen herkesin kullanabileceği bir "Çalışma Kartları - FlashCards" programıdır... CetaSoft Sorumatik ile soru bankaları hazırlayabilir, hazırladığınız soru bankalarını bu programı kullanan kişilerle paylaşabilir, sınav kağıdı ve cevap anahtarı hazırlayabilirsiniz...
Program ile;
    İlkokuldan üniversiteye tüm öğrenciler hazırlayacakları çalışma kartları ile bilgilerini pekiştirebilir, süreli veya süresiz, sıralı veya karışık soru sorma sitemini kullanarak kendilerini sınayabilirler. Programı kullanan diğer öğrencilerle soru bankalarını paylaşarak daha fazla bilgiye sahip olabilirler.

    İlkokuldan üniversiteye tüm öğretmenler soru bankası hazırlayabilir, soru bankalarını öğrencileri ile paylaşabilir, sınav kağıdı hazırlayabilir.

    Herhangi bir konuda eğitim alan (örneğin dil eğitimi) herkes hazırlayacakları veya başka kullanıcıların hazırladığı soru bankaları ile kendilerini daha hızlı geliştirebilir.

CetaSoft SoruMatik'i hemen bilgisayarınıza indirip ücretsiz denemeye başlayabilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ceta SOft Ajanda 7.0

    Ceta SOft Ajanda ile hayatınızı kolaylaştıracak pekçok özelliği sadece 1 program ile kullanıcaksınız.
  • ZD Soft Screen Recorder

    ZD Soft Screen Recorder, ekran görüntüleri alabileceğiniz veya ekran aktivitelerinizi kaydedebileceğiniz profesyonel bir yazılımdır.
  • OMID SOFT HTML Editor

    Web sitenizi kendiniz HTML kodlamaları ile yaratmayı istiyorsanız bu ücretsiz ancak gelişmiş programı kullanabilirsiniz.
  • Soft Cleaner

    Bilgisayarınızdaki gizliliğinizi korumak ve sisteminizin daha hızlı çalışmasını sağlamak için bu ücretsiz optimizasyon programını kullanabilirsiniz.
  • Etüt ve Özel Ders Takip Programı

    Etüt ve Özel Ders Takip Programı, dershane, etüt merkezi ve özel ders bürolarının ders trafiğini düzenlemek için tasarlanmış oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • Soru Matik

    GoldSoft SoruMatik, özellikle öğrenciler ve öğretmenler ancak öğrenmek isteyen herkesin kullanabileceği bir "Çalışma Kartları - FlashCards" programı.
  • 1. Sınıf Matematik

    lköğretim 1.sınıf programına göre hazırlanmış eğitici bir ders içerik yazılımıdır.Konu anlatımları multimedya öğeleri ile bezenmiştir.
  • Dönem Sonu v1.0

    Dönem sonu programıdır.