CetaSoft BarStok

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
547 TOPLAM İNDİRME
8.96 MB DOSYA BOYUTU

Bir kuyumcunun malları için kolayca barkod etiketleri hazırlayıp stoklarını basitçe takip edebileceği, satışlarını izleyebileceği bir programdır.

ÜRETİCİNİN AÇIKLAMASI:

CetaSoft BarStok, bir kuyumcunun malları için kolayca barkod etiketleri hazırlayıp stoklarını basitçe takip edebileceği, satışlarını izleyebileceği bir programdır.

Program, sizin pek çok ayrıntı ile uğraşmanıza gerek kalmadan barkod etiketlerinizi hazırlamanızı, barkod etiketli mallarınızın fiyatlarını tartım ve hesaplama yapmanıza gerek kalmadan, barkod okuyucunuzu kullanarak görebilmenizi sağlayacaktır.

CETASOFT BARSTOK İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ ?...

Stok Kontrol modülü yardımı ile stoklarını ve satılan mallarınızı raporlayabilirsiniz.

 

 

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CetaSoft Muhtar

    CetaSoft Muhtar, bir muhtarın görev yaptığı bölgedeki vatandaşların tüm kimlik ve ikamet bilgilerini kaydedebileceği ve resmi belgeleri kolayca hazırlayabileceği programdır
  • CetaSoft Veteriner

    CetaSoft Veteriner, özellikle büyükbaş hayvan sağlığını takip eden veteriner klinikleri için hazırlanmış olan kapsamlı bir programdır.
  • CetaSoft Ekstra Paket

    Bu program kuyumcular için tasarlanmış bir programdır . Bu programla barkod dahi yapabilirsiniz...
  • Siyasi Parti Örgüt Yönetimi Programı 3.0

    CetaSoft Parti, bir siyasi partinin İl, ilçe veya Belde örgütlerindeki üye bilgilerinin ayrıntılı takibini, üye bilgilerinin değişik kriterlere göre listelenmesini, üyelerle yazışmaların gerçekleştirilmesini, örgütün hesaplarının iz
  • CetaSoft Adres 5.0

    CETASOFT ADRES 5.0, her bilgisayarda yüklü olması gereken, her kullanıcının ihtiyacı olan adres, telefon ve kişisel bilgileri kayıt altına alan bir veritabanı programıdır.
  • İlkAdım

    Küçük İşletmeler İçin Entegre Paket Program
  • Adres Bank

    Firmaların müşterilerini takip etmesi için yapılmış bir program
  • AKINSOFT Adres Etiket s4.19

    Adres Etiket Programı