Chameleon Shutdown

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME
1.36 MB DOSYA BOYUTU

Chameleon Shutdown, bilgisayarınızı hızlı şekilde kitleme, kapama ve yeniden başlatma işlemlerini yapabileceğiniz basit ama etkili bir yazılımdır.

Chameleon Shutdown, bilgisayarınızı uyku moduna, kapamaya ve yeniden başlatmaya yönelik olarak geliştirilmiş başarılı bir uygulamadır.

Bu program sayesinde hızlıca işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi zaman ayarlı, programa bağlı olarak ve bilgisayar sistem kaynaklarını kullanım oranına göre de bilgisayarınızı kapama, yeniden başlatma ve uyku moduna almayı gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin uygulamayı kullanarak bilgisayarınızı kapamak için bir saat belirlediğinizde bilgisayarınız vakti geldiğinde otomatik olarak kapanır. Yada bilgisayarınızı kapama ayarını Skype programının kapanmasına ayarlarsanız, Skype'ı kapattığınızda bilgisayarınızda kendiliğinden kapanacaktır.

Oldukça basit fakat etkili bu ücretsiz uygulamayı daha az efor sarfetmek ve zaman tasarrufu sağlamak için kullanmanızı öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fast Shutdown

    Fast Shutdown, bilgisayarınızı normalden daha hızlı yada biranda kapamanızı sağlayan oldukça etkili ve ücretsiz bir programdır.
  • Shutdown PC

    Shutdown PC, farklı durumlarda bilgisayarınızı uzaktan kolayca kapatabilmenizi sağlayan ücretsiz ve çok pratil bir bilgisayar kapatma programı.
  • Advanced Shutdown Timer

    Bilgisayarınızın zamanlanmış bir şekilde kapanmasını, yeniden başlamasını ve uyku moduna girmesini isterseniz bu program size göre.
  • Auto Shutdown

    Bu küçük yazılımla zaman ayarlı oturumu kapatma, yeniden başlatma veya bilgisayarı kapatma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Auto Shutdown Manager

    Ağ bilgisayarlarınızın güç yönetimini gelişmiş bir şekilde yapabilmek için Auto Shutdown Manager'ı kullanın.
  • Chameleon Startup Manager Lite

    Chameleon Startup Manager Lite Windows açılışını kontrol edebilir ve hızlandırabilirsiniz
  • Shutdown Automaton

    Shutdown Automaton ile bilgisayarınızın kapanmasını zamanlayabilirsiniz
  • Shutdown Helper

    Shutdown Helper bilgisayarınızı istediğiniz zamanda kapatmanıza imkan vermektedir.