Change Your Voice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,482 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon veya tabletinizi kullanarak kendi sesinizi farklı ve komik seslere dönüştürmek isterseniz Change Your Voice uygulamasını kullanabilirsiniz.

Change Your Voice Android uygulaması akıllı telefonunuz aracılığı ile sesinizi 14 farklı ses efektinden birisini seçerek değiştirmenize, hızlandırmanıza ve tonuyla oynamanıza imkan veriyor. Dilerseniz kendi sesinizi kaydetme dilerseniz de içerisinden bulunan TTS motoru sayesinde bir ses yaratma şansına sahipsiniz.

Aynı zamanda yazı yazarak uygulamanın dilediğiniz yazıyı efekt uygulayarak okumasını da sağlayabilirsiniz. Ne yazık ki İngilizce okumaları başarıyla gerçekleştiren uygulama Türkçe’yi o kadar da başarılı olarak okuyamıyor. Kendi sesinizi kaydederek efekt uygulamanız çok daha başarılı sonuçlar verecektir.

Efekt uyguladığınız sesinizi telefonunuza kaydettikten sonra uygulama içerisindeki seçenekleri kullanarak alarm sesi, telefon zili, bildirim sesi veya müzik olarak da kaydedebilir, böylece dilediğiniz gibi kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart Voice Recorder

    Smart Voice Recorder, Android için tasarlanmış bir ses kayıt aracıdır.
  • Voice Recorder

    Gelişmiş özelliklere sahip bir ses kaydetme uygulaması arıyorsanız Voice Recorder uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Skyro Voice Recorder

    Skyro Voice Recorder, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir ses kaydetme uygulaması.
  • Sound & Voice Recorder

    Sound & Voice Recorder, kolay ve hızlı şekilde ses kaydı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Hi-Q MP3 Voice Recorder

    Hi-Q MP3 Voice Recorder uygulaması yüksek kaliteli ses kaydı yapabilmenize olanak tanıyor.
  • Easy and Smart Voice Recorder

    Easy and Smart Voice Recorder, Android cihazlarınız üzerinden kolayca ve ücretsiz bir şekilde ses kaydetmenizi sağlayan faydalı Android uygulamasıdır.
  • Easy Voice Recorder

    Easy Voice Recorder ile Android cihazınızın mikrofonunu kullanarak dilerseniz kaliteli, dilerseniz uzun süreli ses kayıtları yapabilirsiniz.
  • HD Voice Recorder

    HD Voice Recorder, Android cihazlarınızı kullanarak HD kalitesinde ses kaydetmenizi sağlayan minik ve yararlı bir Android uygulamasıdır.