CHASE FIRE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu

CHASE FIRE, aksiyonun dibine vuracağınız, bol ateş etmeli, kanlı sahnelerin de olduğu mobil FPS oyunu. Hızla seyreden araç üzerinden yaklaşan farklı türde (yaratıklardan iskeletlere) düşmanları temizleyerek ilerlediğiniz nişancı aksiyon oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 41MB boyutunda!

Boyutuna göre son kaliteli grafiklere sahip olan shooter - macera - aksiyon oyunu Chase Fire’da antik yerlerde yaratıklarla yüz yüze geliyorsunuz. Araç üzerinden yaratıkları öldürmeye çalışıyorsunuz. Tek atışta düşmanı öldürme kolaylığı sağlayan tüfeklerden ikincil tabancalara farklı birçok silahınız mevcut. Silah çeşitliliği tatmin edici düzeyde. Araçlar da farklılık gösteriyor. Saf boss mücadelelerinden Nemesis savaşına, PvP modda dünyanın dört bir yanından oyuncularla düellolardan "ara ve yok et" görevlerine farklı birçok oyun modu sizi bekliyor.

Ünlü Hollywood ses sanatçılarının seslendirdiği, orijinal ve sürükleyici hikayeye sahip aksiyon yüklü bir FPS oyunu Chase Fire. Türü sevenlere tavsiye ederim.

 

Erkan Calp

CHASE FIRE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
908.1 MB DOSYA BOYUTU

Antik yaratıkları avlıyoruz.

CHASE FIRE, antik yerlerde yaratıkları avladığınız aksiyon yüklü mobil FPS oyunu. Hızla seyreden aracın arka koltuğunda yerinizi alıp, peşinize takılan türlü canavarları avlamaya çalışıyorsunuz. Temposu hiç düşmeyen, ortamların sürekli değiştiği, Hollywood ses sanatçılarının canlılık kazandırdığı bir nişancı aksiyon - macera oyunu.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan shooting adventure oyunu Chase Fire’da yaratıklardan iskeletlere eski çağlarda yaşayan şeytani varlıkları araç üzerinden öldürüyorsunuz. Tek başınızasınız lakin araçta, sürekli hareket halinde olduğunuzdan nişan almak zor olsa da avlamak kolay oluyor. Oyunun güzel yanı; hikayeye bağlı oynamak zorunda değilsiniz. Farklı modlar var. Örneğin; sadece boss’larla kapışmayı veya Nemesis savaşına girmeyi seçebilir, PvP modda düellolara girebilirsiniz. Bu arada silah da araç da bol ve kontroller mükemmele yakın.

CHASE FIRE Özellikleri:

  • Mobildeki en iyi nişancı macera oyunlarından biri
  • Etkileyici tamamen üç boyutlu grafikler
  • Güçlü antik varlıklar, kolay kolay avlanmayan yaratıklar
  • Dünya genelinde oyuncularla düellolar
  • Çeşitli silahlar ve benzersiz havalı araçlar
  • Tamamen ünlü Hollywood ses sanatçıları tarafından seslendirme

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Metro 2077. Last Standoff

    Yerin metrelerce altında zombiler sizi bekliyor!
  • City Sniper Fire: Modern Shooting

    FPS sniper oyununda özel görevlere katılıyoruz.
  • Evolution 2: Battle for Utopia

    Ütopya gezegeni için savaşın!
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Frontline Commando APK

    Frontline Commando APK, TPS türünü seven mobil oyuncuların keyif alarak oynayacağı silahlı aksiyon oyunu. Frontline Commando 2 oynaması ücretsiz!
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Paladins Strike

    MOBA tarzı aksiyon dolu kahraman nişancı oyunu