Chelsea Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.

Chelsea Runner, sonusz koşu oyunlarına ve futbola merakı olanların hoşuna gidecek bir yapım.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun Chelsea takımının lisansı oyunu olma niteliği taşıyor. 2015/16 sezonu için özel olarak tasarlanan bu oyunda favori futbol oyuncularımızı seçenerek sürükleyici maceralara girişiyoruz. Oyunun dinamikleri diğer sonsuz koşu oyunlarında gördüğümüz yapıda.

Kontrolümüze aldığımız futbolcuyu zaman dolmadan stadyuma ulaştırmaya çalışıyoruz. Hızlı koşan futbolcuların yolculukları esnasında karşılarına pek çok engel çıkıyor. Hızlı el hareketleri ile bu engelleri aşıp, tüm puanları toplamamız gerekiyor. Ekran üzerinde yapacağımız parmak kaydırma hareketleri ile oyuncumuzu yolun şeritleri arasında gezdirebiliyoruz.

Sonsuz koşu oyunlarının genelinde görmeye alıştığımız bonuslar ve anlık güçlendiriciler bu oyunda da mevcut. Oyuncumuz bazen motosiklete biniyor bazen de topa dönüşüp çok daha hızlı bir şekilde ilerliyor.

Kaliteli grafikler ve yumuşak geçişli animasyonlar oyunun keyifli atmosferini destekleyen özellikler arasında yer alıyor. Kısacası bu oyun pek çok açıdan beklentilerimizin üzerinde seyrediyor. Bu oyun türüne merakınız varsa mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

Chelsea Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Chelsea Runner, sonsuz koşu oyunu ve futbol temasını başarıyla bir araya getiriyor.

Futbola ve sonsuz koşu oyunlarına ilgi duyanların beklentileri göz önüne alınarak tasarlanmış bir oyun olan Chelsea Runner, kategorisine farklı bir bakış açısı getiriyor. Chelsea takımının lisanslı ürünü olma niteliği taşıyan bu oyunu tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlara indirebilme şansına sahibiz.

Oyundaki temel amacımız diğer sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi kontrolümüze verilen karakteri üç şeride sahip olan yolda ilerletmek ve engellere çarpmadan bölümleri tamamlamak. Elbette bu esnada karşımıza çıkan puanları da toplamamız gerekiyor.

Oyuncumuzu şeritler arasında hareket ettirebilmek, zıplatıp, kaydırabilmek için parmağımızı ekranda kaydırmamız yeterli oluyor.

Bu oyun kategorisinde yer alan diğer yapımlarda da karşımıza çıkan bonuslar ve güçlendiriciler aynen bu oyuna da aktarılmış. Söz konusu bu bonuslar oyuncumuza hız kazandırıyor ve süreyi uzatıyor. Stadyuma ulaşmak için sınırlı zamanımız olduğunu varsayarsak bu bonusun epey faydalı olduğunu söyleyebilirim.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Chelsea Runner, farklı ve yenilikçi bir oyun arayanların denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Totem Runner

    Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Line Runner

    Line Runner, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz üzerinde oynayabileceğiniz gerçekten bağımlılık yapan ve zorlu bir aksiyon oyunudur.
  • Anti Runner

    Sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış olabilirsiniz ama belki de bu türden intikam almak istiyorsunuzdur. O halde, Anti Runner ile koşuculara angel olun.
  • Subway Runner

    Subway Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur
  • Messi Runner

    Messi Runner, yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Android platformuna çıkan resmi mobil oyunu.
  • Multi Runner

    Multi Runner, birden fazla karakterin kontrolü sağlayarak koşmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.