Chess Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22,028 TOPLAM İNDİRME
5.42 MB DOSYA BOYUTU

Chess Free, güzel tasarımı ve işlevsel yapısıyla öne çıkan ücretsiz bir mobil satranç oyunu.

Chess Free isimli satranç oyunu ile nerede olursanız olun satranç keyfinizi gerçekleştirebilir ve zihninizin aktifliğini korumasına yardımcı olabilirsiniz.

10 farklı seviyede oynanabilen Chess Free oyunu ile satranç bilginiz ne kadar olursa olsun dişinize göre bir rakibe karşı mücadele edebilirsiniz. Oldukça başarılı bir oyun motorunu bünyesinde bulunduran bu oyun ile rakibinizin bir insan gibi düşündüğünü fark edeceksiniz.

Çeşitli satranç istatistiklerinin de sunulduğu oyun ile yaptığınız maçlara dair bilgilerin tutulması da sağlanıyor. Bunun yanı sıra yapacağınız maçlara dair ufak detayları da düzenleyebiliyorsunuz.

Görsel açıdan da son derece başarılı bulduğumuz bu oyunu, hemen her satranç severin Android temelli mobil cihazında bulundurmasını öneriyoruz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chess With Friends Free

    Chess With Friends Free, Android mobil cihazlarınız üzerinde daha önce oynadığınız satranç oyunlarını unutturacak güzellikte olan ve tamamen ücretsiz olarak sunulan eğlenceli ve eğitici bir Android satranç oyunudur.
  • Chess By Post Free

    Chess By Post Free, Android cihazınızda yapay zeka yerine gerçek kişilerle satranç oynamanıza izin veriyor.
  • Chess

    Chess, masaüstü PC için tasarlanan bir satranç motoruna sahip olan gelişmiş bir Android satranç oyunu.
  • Chess Age

    Chess Age (Satranç Devri), Android telefonda oynayabileceğiniz, farklı modlar sunan ücretsiz satranç oyunu.
  • Chess-presso

    Chess-presso, arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile online satranç oynayabildiğiniz ücretsiz bir Android satranç uygulaması.
  • Really Bad Chess

    Really Bad Chess Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir satranç oyunudur.
  • Chess - Analyze This

    Chess - Analyze This, adından da net olarak anlayacağınız üzere analizli satranç oyunları oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.
  • Chess - Play & Learn

    Chess - Play & Learn, satranç oynamayı öğrenmek isteyenlerin ücretsiz olarak tercih edebileceği eğlenceli Android satranç oyunlarından bir tanesi.