CHESS HEROZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir satranç oyunudur.

Chess Heroz, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir satranç oyunudur. Bu tarz masa oyunlarını birbirinden farklı ve daha başarılı kılan element bence yapay zekası ve bu oyun da bunu başarmış görünüyor.

Etkileyici bir yapay zekaya sahip olan Chess Heroz gerçekten başarılı bir satranç oyunu olmuş. Hem tek başınıza oynayıp pratik yapabileceğiniz hem de dünyanın her yerinden farklı oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir satranç oyunu.

Artık satrancı beceremiyorum, oynamayı bilmiyorum gibi bahanelere gerek kalmadı çünkü mobil oyunlarla öğrenmek çok kolay. Satranç herkesin bilmesi ve arada sırada oynaması gereken bir oyun çünkü zekanızı daha keskin hale getirirken eğlenmenizi de sağlıyor.

Bu oyun ile satrancı pratik yaparak öğrenebileceğiniz gibi, diğer oyuncuların maçlarını gerçek zamanlı olarak izleyerek de öğrenebiliyorsunuz. Bu sayede hem yeni taktikler öğrenebiliyor hem de başarılı oyuncuların akıllarının nasıl çalıştığını gözlemleme şansı yakalıyorsunuz.

Oyunu oynarken yardıma ihtiyacınız olursa da yine oyunun yapay zekasından yardım alabiliyorsunuz. Hızlı, sade ve basit olmasıyla dikkat çeken oyuna başlamak için tek yapmanız gereken Facebook ya da Twitter hesabınızla bağlanmak. Hesabınızla girmek istemiyorsanız da tek yapmanız gereken bir nickname belirlemek.

Bir süre pratik yaptıktan sonra kendiniz de çevrimiçi maçlar yapmaya başlayabiliyorsunuz. Eğer siz de satranç seviyorsanız veya öğrenmek istiyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

CHESS HEROZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
75.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir satranç oyunudur.

Chess Heroz, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir satranç oyunudur. Başarılı yapay zekasıyla ve sade yapısıyla dikkat çeken Chess Heroz, diğerlerinin arasından sıyrılmayı başaracak gibi duruyor.

Bu tarz masa oyunlarının benzerlerinden daha başarılı olmasını sağlayan büyük ölçüde yapay zekasının gerçekçiliğidir. Chess Heroz da bu başarıyı yakalayacak gibi duruyor. İster usta satranç oyuncusu olun ister acemi, bu oyun herkese hitap ediyor.

Satranç oynamayı öğrenmek istiyorsanız yine başvurabileceğiniz düzgün bir kaynak olan Chess Heroz ile satranç oynamayı sadece pratik yaparak değil aynı zamanda diğer oyuncuların maçlarını da izleyerek öğrenebiliyorsunuz. Bu yüzden artık satranç öğrenmemek için bir bahaneniz kalmadı diyebilirim. Çünkü bu şekilde aynı zamanda hem oynamayı öğreniyor hem de diğer oyunculardan taktikler ve stratejiler öğrenebiliyor ve onların beyinlerinin nasıl çalıştığına dair bir fikir edinebiliyorsunuz.

Yeterince pratik yaptıktan sonra siz de çevrimiçi oynamaya başlayabiliyorsunuz. Oyunu oynamak için kayıt olmakla uğraşmanıza gerek olmaması da cabası. İster sosyal medya hesaplarınızla bağlanıyor isterseniz de sadece bir nick belirliyorsunuz.

Başarılı bir satranç oyunu olan Chess Heroz'u meraklılarına tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Really Bad Chess

    Really Bad Chess Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir satranç oyunudur.
  • Chess

    Chess, masaüstü PC için tasarlanan bir satranç motoruna sahip olan gelişmiş bir Android satranç oyunu.
  • Chess Age

    Chess Age (Satranç Devri), Android telefonda oynayabileceğiniz, farklı modlar sunan ücretsiz satranç oyunu.
  • Chess Free

    Chess Free, güzel tasarımı ve işlevsel yapısıyla öne çıkan ücretsiz bir mobil satranç oyunu.
  • Chess-presso

    Chess-presso, arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile online satranç oynayabildiğiniz ücretsiz bir Android satranç uygulaması.
  • Stockfish Chess

    Stockfish Chess, tam olarak bir satranç oyunu olmamasına rağmen güçlü bir sisteme karşı satranç oynama şansı sunan satranç motoru uygulaması.
  • Chess - Analyze This

    Chess - Analyze This, adından da net olarak anlayacağınız üzere analizli satranç oyunları oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.
  • Chess - Play & Learn

    Chess - Play & Learn, satranç oynamayı öğrenmek isteyenlerin ücretsiz olarak tercih edebileceği eğlenceli Android satranç oyunlarından bir tanesi.