Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
362 TOPLAM İNDİRME

Chess, masaüstü PC için tasarlanan bir satranç motoruna sahip olan gelişmiş bir Android satranç oyunu.

Chess, Android satranç oyunu olmasına rağmen içerisinde PC için geliştirilen satranç motoru barındıran gelişmiş ve yüzde 100 ücretsiz bir mobil satranç oyunu.

Acemi satranç oyuncularından en profesyonellere kadar hizmet eden oyunda, bu seviyeler arası 100 farklı bölüm bulunuyor. Böylece bu bölümleri birer birer aşarak kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Kendinizi geliştirme aşamasında size yardımcı olan bir diğer unsurda antrenörlü çalışma sistemi. Bu sistem sayesinde kendinizi geliştirmeniz garantileniyor.

2 kişilik oyun moduna sahip olan Chess, Mastersofts tarafından geliştirilen ve son derece modern tasarıma sahip olan bir satranç oyunu. Oyunda bulunan derecelendirme sistemi sayesinde kendinize denk satranç oyuncuları ile eşleşerek daha zorlu ve keyifli satranç oyunları oynayabiliyor olmanız da oyunun artıları arasında.

Bilgisayar için geliştirilen satranç motoru sayesinde oldukça gelişmiş bir satranç oyunu meydana getiren Mastersofts'un oyunu sayesinde Android telefon ve tabletleriniz üzerinde doyasıya satranç oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Chess, iOS platformunda ücretsiz kategorisinde en kaliteli satranç oyunu.

Chess, iPhone ve iPad’inizde satın alım yapmadan oynayabileceğiniz en kaliteli görseller ve en gerçekçi oynanış sunan satranç oyunu. İster satranca yeni başlamış biri olun, isterseniz de satranç ustası olun bu oyun tam size göre.

Yeni başlayanlar ve satranç ustalarına hitap eden Chess’de gerçek kişilere karşı online oynama seçeneğiniz yok ancak zorluk düzeyini sona çektiğinizde karşınıza çıkan oyuncunun yapay zeka olduğunu anlamanız oldukça zor. Gerçekten insana karşı oynuyormuş zevki alıyorsunuz. Satranç bilmiyorsanız basitleştirilmiş eğitim seviyelerinden başlayarak kendinizi geliştirme şansına sahipsiniz.

Farklı satranç tahtalarında 2 ve 3 boyutlu olarak oynama seçenekleri sunması, gerçekçi ses efektleriyle gerçek satranç tahtasında oynamayı aratmaması, ayarlanabilir taş hareketi animasyonu, oyunun otomatik kaydedilmesi özellikleri de içeren Chess, mobilde satranç oynayanlar için en iyi seçeneklerden biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Really Bad Chess

    Really Bad Chess Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir satranç oyunudur.
  • Chess Age

    Chess Age (Satranç Devri), Android telefonda oynayabileceğiniz, farklı modlar sunan ücretsiz satranç oyunu.
  • Chess Free

    Chess Free, güzel tasarımı ve işlevsel yapısıyla öne çıkan ücretsiz bir mobil satranç oyunu.
  • Chess-presso

    Chess-presso, arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile online satranç oynayabildiğiniz ücretsiz bir Android satranç uygulaması.
  • Stockfish Chess

    Stockfish Chess, tam olarak bir satranç oyunu olmamasına rağmen güçlü bir sisteme karşı satranç oynama şansı sunan satranç motoru uygulaması.
  • Chess - Analyze This

    Chess - Analyze This, adından da net olarak anlayacağınız üzere analizli satranç oyunları oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.
  • Chess - Play & Learn

    Chess - Play & Learn, satranç oynamayı öğrenmek isteyenlerin ücretsiz olarak tercih edebileceği eğlenceli Android satranç oyunlarından bir tanesi.
  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu