Chibi Bomber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,164 TOPLAM İNDİRME

Chibi Bomber, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir aksiyon oyunudur.

Chibi Bomber, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

OMG-Studio tarafından geliştirilen Chibi Bomber, neredeyse Angry Birds kadar kolay oynanışı ve onun yanına eklediği müthiş eğlencesiyle dikkate değer yapımlardan bir tanesi. Oyunda amacımız girdiğimiz her bölümde karakterimizin özelliklerini kullanarak, düşmanlarımızın hepsini öldürmek. Bunu yapmak için de sadece bir kere karakterimizin üzerine tıklamamız, ardından da doğru yere hedefleyerek, mühimmatımızı düşmanlarımıza fırlatmamız. Oldukça kolay görünen bu özelliğin yanına bir de rüzgar efektini ekleyen yapımcılar, bu yolla hedefe giden bombanın sapmasını sağlıyorlar ve böylece oyunu bir nebze de olsa zorlaştırıyorlar.

Chibi Bomber'ın dikkat çeken özelliklerinden bir başkası da kişiselleştirmeler. Her bölümden sonra kazandığımız puanlarla birlikte karakterimizi ve güçlerimizi değiştirebiliyoruz. Bu da oyuna farklı bir çeşitlilik katar, oynanış süresini uzatıyor. Tüm bunlarla birlikte gerçek zamanlı çok oyunculu modları da bulunan oyun, eğlenceli bir oyun arayanlar için bakılması gereken yapımlardan bir tanesi oluveriyor.

Ramazan Tugay Kahraman

Chibi Bomber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Chibi Bomber, iOS işletim sistemi üzerinde çalışabilen ve tek tıklama ile farklı bir oynanış sunan bir aksiyon oyunudur.

Chibi Bomber, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

Neredeyse Angry Birds kadar kolay onanabilen Chibi Bomber, geliştirdiğiniz karakter ile bölümleri geçmeye çalıştığınız bir oyun. Her bölümde size farklı bir zorluk ve düşman türü sunan oyunda, amacımız sadece bir kere karakterinize dokunduktan sonra hedefi belirlemek ve ona bombayı göndermek. Doğru yapıldığında saniyeler içerisinde bölümleri geçtiğiniz oyun boyunca, çeşitliliği korumak adına rüzgar da işin içine giriyor. Bölümler yeterince kolay olmasın diye rüzgarın şiddetini ve yönünü de oyuna ekleyen yapımcılar, böylece hedefe attığınız bombanın yön değiştirmesine sebep oluyorlar. Bütün bunları göz önüne alarak hareket ettiğinizde oldukça kolay olan Chibi Bomber, bu kolaylığının yanında eğlenceli de bir oynanış sunuyor.

Tüm bunlarla birlikte kişiselleştirme imkanları da barındıran yapım, kendi karakterinizi ve karakterinizin özelliklerini değiştirmenize de izin veriyor. Böylece her bölümde topladığınız puanlarla yeni zırhlar ve silahlar alabiliyorsunuz. Bununla birlikte gerçek zamanlı çok oyunculu deneyimi de sunan Chibi Bomber, zaman geçirmek için birebir yapımlardan bir tanesi.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bomber Adventure

    Bomber Adventure eğlenceli ve sürükleyici bir mobil oyundur
  • Bomber Friends

    Mobil cihazımızda bomba patlatabileceğiz.
  • Chibi 3 Kingdoms

    Chibi 3 Kingdoms'da tüm ülkeyi fethetmek için arkadaşlarınızla birlik olun.
  • Chibi Town

    Chibi Town, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir şehir kurma ve yönetme oyunu.
  • Planet Bomber!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada