Chicken Invaders 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,000 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Chicken Invaders 2 ücretsiz bir Windows 8 oyunudur

Chicken Invaders 2, Windows 8 işletim sistemine sahip masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz bir tavuk vurma oyunudur.

Chicken Invaders 2'de temel amacımız güneş sistemini istila eden tavukları yenmek ve evrene özgürlük getirmektir. İlk oyunun ardından tam da tavuk yemenin güvenli olduğunu düşünürken intergalaktik tavuklar bütün güneş sistemini ele geçirmek için organize bir şekilde saldırmaya başlarlar. Bunun üzerine kahramanımız her gezegeni ziyaret etmek ve dünyayı yeniden kurtarmak zorunda kalır.

Chicken Invaders 2'de temel amacımız üzerimizde dizilen tavuk ordularını yok etmektir. Tavuklar fırlattıkları yumurtalarla bu işi zorlaştırsalar da birçok farklı güçlendirme ve silah geliştirmesi tavuklarla olan savaşımızda bize yardımcı oluyor.

Chicken Invaders 2 basit bir şekilde oynabilmekte. Oyunda tavuklara karşı sadece uzay gemimizi yönlendirmeli ve ateş etmeliyiz. 110 adet intergalaktik tavuk dalgasıyla yüzleştiğimiz oyunda bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşabiliyoruz ve heyecan dolu savaşlar yapabiliyoruz. Uzay gemimizin silahları için sunulan geliştirmeler ise oyuna renk ve keyif katmakta.

Yediden yetmişe her yaştan oyun sever tarafından oynanabilen Chicken Invaders 2 bolca eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Chicken Invaders 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,342 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Chicken Invaders 2 klasik Windows oyununun Android versiyonudur

Eğer 80'lerin sonlarına doğru hayatımıza giren televizyona bağladığımız atarilerde oynanabilen klasik Space Invaders oyununu hatırlıyorsanız Chicken Invaders 2 oldukça hoşunuza gidecek bir Android oyunu olacaktır.

Oldukça eğlenceli bir oyun yapısına sahip klasik oyun Windows versiyonunun ardından Android cihazlarda boy gösteriyor. Oyunda insanlıktan intikam almak için and içmiş tavuklarla mücadele etmekteyiz. Tavuklar bu amaçları için uzaya çıkmışlardır ve güneş sistemini ele geçirmeyi hedeflemektedirler. Bize düşen ise uzay gemimize atlayıp gezegen gezegen gezerek dünyayı kurtarmak için ter dökmektir. Bu yolculuğumuz sırasında işgalci tavuk ordularıyla karşılaşırken üzerimize gönderdikleri yumurtalardan kaçmalı ve uzay gemimizi güçlendirecek bonusları toplamalıyız.

Oyunun bilgisayar versiyonunu da öne taşıyan kolay kontrolleri Android versiyonunda da korunuyor. Uzay gemimizi kolayca yönlendirip ateş edebiliyoruz. Oyundaki amacımız uzay gemimizin yolu üzerinde mevzilenen tavuk ordularına ateş ederek yolumuzu açmak. Bize yumurta fırlatan tavuklar farklı yeteneklere sahip olabilmekteler. Bunun yanında göktaşı yağmurlarından kaçmalıyız. Bölümlerin sonunda yer alan kuvvetli bölüm sonu canavarları oyuna heyecan katmakta. Bu canavarlarla ve tavuk ordularıyla mücadele edebilmek için oyunda farklı silahlar toplayabiliyor ve güçlendirebiliyoruz.

Eğer bu tarz kolay oynanabilen klasik oyunları seviyorsanız Chicken Invaders 2'yi deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chicken Invaders 2 Xmas

    Chicken Invaders 2 Xmas ile intergalaktik tavuklar geri dönüyor
  • Chicken Invaders 3

    Chicken Invaders 3 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Windows 8 oyunudur
  • Paca Pong

    Paca Pong sayesinde Pong, Pacman ve Space Invaders'ı aynı anda dostlarınıza karşı oynayabilirsiniz.
  • Chicken Maze

    Chicken Maze, labirentte tavuğunuzu tilkilere yem olmadan beslemeye çalıştığınız hızlı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Chicken Farm 2K17

    Chicken Farm 2K17'de kendi tavuk çiftliğinizi kurarak kar etmeye çalışıyorsunuz
  • Chicken Journey

    Bir tavuğu canlandırdığımız Chicken Journey'de, bulmacaları çözerek parkurları hızlıca tamamlamamız gerekiyor.
  • Galaxy Invaders

    İşte harika bir uzay macera oyunu daha.
  • Little Fighter 2

    Her geçen gün dahada popülerleşen, basit ama etkili grafikleri ve güzel ses efektleriyle eğlenceli zaman geçirmenize olanak tanıyan ücretsiz Little Fighter oyunu sizi bekliyor.