Chicken Invaders 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
17,529 TOPLAM İNDİRME
18.2 MB DOSYA BOYUTU

Chicken Invaders 3 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Windows 8 oyunudur

Chicken Invaders 3, ünlü Chicken Invaders serisinin Windows 8 ve üst versiyonlarına sahip bilgisayarlarda ücretsiz olarak oynanabilen 3. oyunudur.

Bu eğlenceli tavuk vurma oyununda herşey tavukların yüzyıllar süren gidişata isyan etmesiyle başlıyor. Tavuklar insanlık tarihi boyunca kızartılmış, yumurtaları omlet yapılmış ve ızgara yapılmışlardır. Fakat insanoğlu tavukların bir gün ayaklanacağını düşünememişti...

O gün geldiğinde intergalaktik tavuklar dünyayı istila ederek dünyadaki akrabalarının çektiği çilenin intikamını almaya niyetlendi. Bir anda nerden geldiklerini anlamadan her yeri kuşatmışlardı. Fakat o gün dünyayı kurtaran ve tavukları geri püskürten biz olmuştuk.

Bu zaferimizin üzerinden çok geçmeden işler yine çığrından çıktı. İntergalaktik tavuklar bu sefer güneş sistemini istila etmişti ve bu sefer gezegen gezegen dolaşarak evreni kurtarma görevini gerçekleştirmek zorundaydık. Bir defa daha bu görevi başarı ile tamamlamıştık ve günü kurtarmıştık. Fakat bu da yeterli olmadı ve yine dünyanın kaderi bize bağlandı.

Evreni bir defa daha kurtarmak zorunda kaldığımız oyunda yine yüksek eğlence bizi bekliyor. Hoş ve akıcı grafiklere sahip oyun her yaştan oyun sever tarafından rahatça oynanabilmekte. Eğer Chicken Invaders serisinde yer alan oyunları seviyorsanız Chicken Invaders 3'ü kaçırmamalısınız.

Can Erdil Şentürk

Chicken Invaders 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,325 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Chicken Invaders 3 oldukça eğlenceli bir Android oyunudur

Chicken Invaders 3, bilgisayarda oldukça yüksek başarı yakalayan Chicken Invaders oyunun mobil versiyonu olan ve ücretsiz olarak indirilebilen bir Android oyunudur.

Asıl olarak televizyona bağlanan atariler zamanının klasik oyunu Space Invaders'ın farklı ve gelişmiş bir versiyonu olan Chicken Invaders 3 insanoğlundan intikam alma hedefinde olan tavukların hikayesini konu almaktadır.

İnsanlar yüzyıllar boyunca tavukları kızarttılar, haşladılar, çorba yaptılar ve yumurtalarını yediler. Sonunda beklenen oldu ve tavukların intikam vakti geldi. Fakat bu intikam tamamen beklenmeyen bir yerden ve beklenmeyen bir anda geldi. Tavukların uzaylı akrabaları olan intergalaktik tavuklar güneş sisteminde belirdi. Daha önceden bu saldırıyı savuşturarak dünyayı geçici olarak kurtarmayı başarmıştık. Fakat bu sefer işler iyice sarpasardı ve intergalaktik tavuklar tüm güçleriyle saldırmaya başladılar. Güneş sistemini istila etme hedeflerini gerçekleştirmek için artık her bir gezegenin tavuklar tarafından işgal altına alındığını görmek istemektedirler. Anlaşılan o ki lanet olası dünyayı kurtarma işi yine bize düşmüştür. Unutulmamalıdır ki omlet yemek insanoğlunun yegane hakkıdır! 

Chicken Invaders 3 oldukça kolay kontrollere sahip bir oyundur. Amacımız uzay gemimizle yolumuza çıkan tavukları vurmak ve intergalaktik tavukların idari kadrosuna kızarmış tavuğun ne olduğunu göstermektir. Oyunda farklı silahlar kullanabiliyoruz ve bu silahlar için bonuslar toplayarak silahları güçlendirebiliyoruz. Ekstra tüylü bölüm sonu tavuklarına son gıdaklamalarını yaşatırken uçuşan yumurtalara dikkat etmeliyiz.

Chicken Invaders 3 eğer bu tip klasik oyunları seviyorsanız denemekten hoşnut kalacağınız bir oyundur.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chicken Invaders 2

    Chicken Invaders 2 ücretsiz bir Windows 8 oyunudur
  • Chicken Invaders 2 Xmas

    Chicken Invaders 2 Xmas ile intergalaktik tavuklar geri dönüyor
  • Chicken Maze

    Chicken Maze, labirentte tavuğunuzu tilkilere yem olmadan beslemeye çalıştığınız hızlı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Paca Pong

    Paca Pong sayesinde Pong, Pacman ve Space Invaders'ı aynı anda dostlarınıza karşı oynayabilirsiniz.
  • Chicken Farm 2K17

    Chicken Farm 2K17'de kendi tavuk çiftliğinizi kurarak kar etmeye çalışıyorsunuz
  • Chicken Journey

    Bir tavuğu canlandırdığımız Chicken Journey'de, bulmacaları çözerek parkurları hızlıca tamamlamamız gerekiyor.
  • Galaxy Invaders

    İşte harika bir uzay macera oyunu daha.
  • Borderlands 3

    Borderlands 3 PC (İndir): Kargaşa geliyor!