CHOMAR Antivirüs

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,592 TOPLAM İNDİRME
0.58 MB DOSYA BOYUTU

CHOMAR Antivirüs, Windows PC ve Android kullanıcıları için indirilmeye açılmış yerli, Türkçe antivirüs programı.

CHOMAR Antivirüs, Windows PC ve Android platformunda ücretsiz antivirüs programları arasında en iyilerden biri. Tamamen yerli ve güvenli antivirüs programı olmasıyla dikkat çekiyor. Bilgisayarın performansını yavaşlatan, kişisel verileri sızdıran her türlü çevrimiçi zararlıya karşı etkin koruma sağlıyor.

Yüzde yüz yerli antivirüs programı olarak öne çıkan CHOMAR, bilgisayarınızı virüslere, zararlı yazılımlara, trojanlara, e-posta üzerinden gelen diğer online tehditlere karşı, sistemi yavaşlatmadan koruyor. Daha hızlı ve daha az sıklıkta tarama yaparak sistemi anlık, belli aralıklarla da olsa duraksatma noktasına getirmeden yalnızca riskli dosyaları tespit eden programın güvenlik açığı koruma özelliği de bulunuyor ki bu sayede sisteme yazılım açıklarından faydalanarak sızmaya çalışan kötü niyetli kişilerin girişimi başarısızla sonuçlanıyor. Sızma demişken, veri kaçağı önleme sistemine sahip olmasıyla da verilerinizin bilginiz dışında sızdırılması veya aktarılması söz konusu olmuyor.

Sıfır gün saldırılarına karşı da proaktif koruma sağlayan CHOMAR, bilgisayarınızdan sildiğiniz vakit kaldırıldığını zannettiğiniz aslında bir veri kurtarma programıyla geri getirilmesi mümkün önemli dosyalarınız için güvenli dosya silme aracını sunuyor.

Erkan Calp

CHOMAR Antivirüs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,211 TOPLAM İNDİRME

CHOMAR, Android telefon ve tablet kullanıcıları için Türkçe, ücretsiz antivirüs programı (uygulaması).

CHOMAR, Android platformunda yüzde yüz yerli antivirüs uygulaması olarak öne çıkıyor. İlginç ismiyle dikkatleri üzerine çeken Türkçe antivirüs programı, Android telefon ve tablet kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilmeye açılmış. Trojan, casus yazılım, virüs ve diğer zararlı tehditlere etkili çözüm.

Tamamen yerli Android antivirüs programları arasında en iyilerinden biri CHOMAR. Cihazın performansını alt üst etmeden kullanıcı güvenliğini sağlayan uygulama, üç tarama seçeneği sunuyor. Hızlı tarama (virüslerin yerleşebileceği olası kritik noktaları taradığından hızlı sürüyor) tam tarama (derinlemesine tarama işlemi biraz uzun sürüyor) ve özel tarama (apk dosyasını taratmak için kullanabilirsiniz) fonksiyonuna sahip uygulama, basit, herkesin kullanılabileceği, olabildiğince sade kullanıcı arayüzüne sahip.

Ücretsiz olmasına karşın reklam göstermemesi ve kullanıcı verilerini korumasıyla da beğenimi kazanan CHOMAR, Android 4.1 Jelly Bean ve üzeri tüm telefon/tabletlerde sorunsuzca çalışıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dev Secure

    Reklam temizleme, performans artırma ve akıllı güvenlik programı
  • ESET NOD32 Antivirus

    ESET NOD32 Antivirus, PC'inizi koruyan hızlı antivirüs programıdır.
  • Quick Heal AntiVirus Plus

    Bilgisayarınızda antivirüs, spam ve güvenlik duvarı sayesinde tam koruma sağlayan güvenlik yazılımı.
  • ESET HOME Security Essential

    Yeni nesil dijital güvenlik sistemi olan ESET HOME Security Essential ile her türlü riske ve tehlikeye karşı korunmak mümkün.
  • AVG AntiVirus Free 2021

    AVG AntiVirus Free, gelişmiş güvenlik seçenekleri ile bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi koruma altına alan güçlü ve ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.
  • Avira Free Antivirus

    Avira Free Antivirus, ücretsiz antivirüs yazılımları arasında saygın bir yere sahip olan ve bilgisayarınızı her an tehlikelere karşı koruyan bir güvenlik çözümüdür.
  • K7 AntiVirus Plus

    K7 AntiVirus Plus kapsamlı bir güvenlik yazılımıdır.
  • Comodo AntiVirus

    Comodo AntiVirus, ev kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulan kapsamlı bir güvenlik programıdır.