Chopping Wood With My Dad Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Chopping Wood With My Dad Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Chopping Wood With My Dad Simulator eğer reflekslerinizi test etmek isterseniz size bolca eğlence sunabilecek bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odun kesme oyunu olan Chopping Wood With My Dad Simulator'da soğuk bir yerde yaşayan bir ailenin hikayesi konu alınıyor. Bu aile ısınmak için odun kesmek zorunda. Bu nedenle baba ve oğul odun kesmeye ormana gidiyorlar. Baba baltayı odunların üzerine indirirken oğul odunu sabit tutuyor. Fakat baba biraz sarhoş olduğu için işler karışıyor. Biz de oğulun babası odun keserken yaralanmamasını sağlamaya çalışıyoruz.

Chopping Wood With My Dad Simulator, basit bir şekilde oynanabilen, ama puan yakalaması bir hayli zor olan bir beceri oyunu. Oyunda temel amacımız odunu alarak kesileceği sırada tahtanın üzerine koymak. Bu iş için parmağımızı ekrana dokunarak basılı tutuyoruz. Odunu alıp tahtaya yerleştirdikten sonra baltayı kullanan babayı izlememiz gerekiyor; çünkü baltayı indirdiğinde aniden parmağımızı ekrandan çekmemiz gerekiyor. Bu işi gerçekleştiremezsek kollarımızdan oluyoruz.

Retro tarzda piksel grafiklere sahip Chopping Wood With My Dad Simulator kısa sürede bağımlılık yapabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Chopping Wood With My Dad Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Chopping Wood With My Dad Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Chopping Wood With My Dad Simulator kısa sürede bağımlılığa dönüşebilen ve sizi ekran başına kilitleyebilen bir mobil odun kesme oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Chopping Wood With My Dad Simulator'da soğuk bir coğrafyaya yolculuk ediyoruz. Bu coğrafyada insanlar ısınmak için odun kesip yakıyorlar. Biz de babamızla ormana giderek odun kesmeye çalışıyoruz. Bababmız baltayı savururken bize düşen görev odunları yerine koyarak dik durmalarını sağlamak. Fakat babamızın biraz sarhoş olması işleri zorlaştırıyor.

Chopping Wood With My Dad Simulator'de odunları yerine yerleştirmek için ekrana dokunmamız yeterli. Ekrana dokunarak parmağımızı ekranda basılı tuttuğumuzda odunu yerinden alıyorsunuz ve kesileceği yere yerleştiriyorsunuz. Fakat babanız baltayı indirdiğinde aniden elinizi çekmeniz gerekiyor, yoksa kollarınızdan oluyorsunuz. Chopping Wood With My Dad Simulator bu nedenle reflekslerinizi test eden bir oyun.

Retro tarzda grafiklere sahip olan Chopping Wood With My Dad Simulator basit bir şekilde oynanabilen; fakat yüksek puan yakalaması bir hayli zor olan bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chopping Wood Simulator

    Chopping Wood Simulator, iyi bir çocuk olarak babanızın odun kesmesi için ona yardım etmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Run with Map My Run

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz koşu takip uygulamasıdır.
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Impossible Breakfast Simulator

    Impossible Breakfast Simulator, bir yandan beceri oyunu oynarken bir yandan da kahvaltı yapmanızı amaçlıyor.
  • Dad Jokes Duel

    Harika deneyim sunan bir kart oyunu
  • Wonder Wood

    Wonder Wood kendi çiftliğinizi kurabildiğiniz eğlenceli bir mobil oyundur
  • Wood Bridges

    Wood Bridges'taki temel amacımız arabaların geçebilecekleri sağlamlıkta köprüler inşa etmek.
  • Save My Toys

    Save My Toys, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.