Chris-PC Game Booster

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,477 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Chris-PC Game Booster, sisteminizi optimize ederek oynadığınız oyunları daha yüksek performansla oynamanıza olanak sağlayan bir oyun hızlandırma programıdır.

Chris-PC Game Booster, sisteminizi optimize etmek ve oyun performansınızı artırmak için geliştirilen bir oyun hızlandırma programıdır.

Program yardımıyla farklı Windows parametrelerine ait ayarlar, RAM'inizin daha verimli şekilde kullanılmasına yönelik dosyalar ve işlemcinizi çok daha etkin şekilde kullanabileceğiniz disk ve önbellek verileri optimize edilerek, oyun performansınız maksimum düzeye çıkarılır. Ayrıca çevrimiçi oyuncu profilleriniz içinde ağ bağlantısı ayarlarınızı da yine Chris-PC Game Booster ile yapılandırabilirsiniz.

Üstelik tüm bu yapılandırma ve parametre ayarlarını oyun dosyaları üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadan gerçekleştiren program, çevrimiçi oyun sunucuları tarafından bir hile programı olarak görünmez.

Tek yapmanız gereken Chris-PC Game Booster'ı bilgisayarınıza yüklemek ve programın sisteminizi otomatik olarak oyunlar için optimize etmesine izin vermek. Aynı işletim sistemi ve aynı donanım ile oyunları çok daha hızlı ve akıcı bir şekilde oynadığınızı farkettiğiniz zaman, programın gerçekten işe yaradığını anlayacaksınız.

Favori oyunlarınızı şu an kullanmakta olduğunuz donanımlarla çok daha hızlı ve akıcı bir şekilde oynayabilecekken neden donanım yükseltmeleri için ekstra para harcayasınız ki?

Ağ bağlantısı ayarlarını, Windows işlemci kullanımını, grafik kartı ayarlarını, sabit disk okuma ve yazma hızını optimize eden Chris-PC Game Booster, sizler için çok daha mükemmel bir oyun performansı sunacaktır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game Booster

    Game Booster (IObit) bilgisayarınızda oyunların daha yüksek performansla çalışmasını sağlayan bir yazılımdır.
  • Wise Game Booster

    Wise Game Booster adlı ücretsiz program sayesinde oyun performansınızı maksimuma çıkarmak tamamen sizin elinizde.
  • Razer Game Booster

    Razer Game Booster tek tıklamayla sisteminizi en yüksek oyun performansı için optimize ederek sizlere daha hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunar.
  • EZ Game Booster

    EZ Game Booster, bilgisayarınızın performansını arttırarak, oyunları daha iyi oynamanıza yarayan bir bilgisayar hızlandırma programıdır.
  • PC Booster Plus

    PC Booster Plus ile sisteminize ince ayarlar yapabiliyor ve bilgisayarınızın hızlanmasını sağlayabiliyorsunuz.
  • PC Win Booster

    PC Win Booster ile Windows işletim sisteminizi çok daha hızlı, temiz ve istikrarlı bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Cloud System Booster

    Cloud System Booster bulut teknolojisine dayanan ücretsiz bir sistem bakım ve optimizasyon aracıdır.
  • IObit Driver Booster

    IObit Driver Booster 8, internetsiz driver yükleme, güncelleme ve sürücü bulma programıdır. IObit Driver Booster, Windows sorun giderici olarak da görev yapar.