Chroma Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Chroma Rush ile rengarenk bir bulmaca deneyimi yaşıyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Chroma Rush, birbirinden zorlu bölümleriyle ilgi çekiyor. Renklerle içi dışlı olduğunuz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Renk becerilerinizi test edebileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkan Chroma Rush, birbirinden zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Son derece basit bir oynanışa ve zorlu bölümlere sahip olan oyunda renkleri eşleştiriyorsunuz. Bazen aynı tonu yakalamaya çalışıyor, bazen renkleri büyükten küçüğe diziyor bazen ise karmaşık renkler arasında farklı olan rengi buluyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz ve can sıkıntınıza son verebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Oynanışı son derece basit olan oyunda bölümleri geçebilmek için çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Milyonlarca oyuncuya sahip olan Blendoku ve Blendoku 2'nin yapımcıları tarafından piyasaya sürülen Chroma Rush, mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Renklerle aranız iyise bu oyun çok hoşunuza gidebilir. Chroma Rush oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Chroma Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
61.9 MB DOSYA BOYUTU

Chroma Rush ile mobil cihazlarınızda rengarenk bir bulmaca deneyimi yaşıyorsunuz.

iPad'leriniz ve iPhone'larınızda oynayabileceğiniz renkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Chroma Rush, zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz.

Zorlu bölümlere sahip bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Chroma Rush, kolay oynanışı ve renkli bölümleriyle ilgi çekiyor. Farklı mekaniklerin yer aldığı oyunda bazen renkleri eşleştiriyor bazende renkleri sıralamaya çalışıyorsunuz. Milyonlarca oyuncuya sahip olan Blendoku ve Blendoku 2 oyunlarının yapımcısı tarafından yayınlanan Chroma Rush ile boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda birbirinden zorlu bölümler karşınıza çıkıyor.  Görme becerilerinizi test edebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Can sıkıntınızı giderebileceğiniz oyunda çok eğleniyor ve aynı zamanda görme becerilerinizi de ölçebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Chroma Rush oyununu mutlaka denemelisiniz. Chroma Rush oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sugar Rush

    Sugar Rush, şekerlemeleri eritmeye çalıştığınız üçlü eşleştirme oyunu.
  • Linkies Puzzle Rush

    Linkies Puzzle Rush, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir üçlü eşleme oyunudur.
  • Chroma Crumble

    Fırlatılan nesneleri yakalamaya çalışacağız.
  • Berry Rush APK

    Android cihazlarda oynanabilir olan Berry Rush APK, kapsamlı içerikleriyle birlikte mükemmel bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Adobe Premiere Rush

    Adobe Premiere Rush (Android) indirerek, telefonunuzda en iyi video düzenleme uygulamasına sahip olursunuz.
  • Mafia Rush

    Mafia Rush eğlenceli bir mafya oyunudur
  • Crazy Taxi: City Rush

    Crazy Taxi: City Rush eğlenceli bir taksi kullanma oyunudur
  • Crystal Rush

    Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.