Chrome Brizzly

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10,814 TOPLAM İNDİRME
0.21 MB DOSYA BOYUTU

Facebook ve Twitter profillerine Google Chrome tarayıcısı üzerinden ulaşmanızı sağlayan Brizzly eklentisi mesajlara hızlı şekilde göz atmanızı ve profilinizi güncellemenizi sağlıyor.

Brizzly, Twitter ve Facebook profillerinizi tarayıcınıza taşıyor. Chrome tarayıcısında çalışan Brizzly eklentisi profillerinize en hızlı şekilde göz atmanızı ve güncellemenizi sağlıyor. Böylece tüm güncellemelerden anında haberiniz oluyor.

Brizzly pratik kullanım için Facebook ve Twitter tarafından kısaltılan URL'lerin orjinal hallerini gösterebiliyor ve YouTube, Vimeo linklerindeki videoları profilinizde görüntülüyor. Ayrıca Brizzly, Twitpic, Flickr servisleri kullanılarak eklenen fotoğraflarda profilinize taşınıyor. Bu özellikler kullanıcılara hızlı kullanım imkanı sunuyor.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook For Chrome

    Facebook for Chrome Facebook özelliklerini Chrome içerisine entegre eden bir Chrome uzantısıdır.
  • Chrome SocialBro

    Chrome SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen bir Chrome eklentisidir.
  • Clock For Chrome

    Clock For Chrome Google Chrome için saat görüntüleme uygulamasıdır
  • Clock Icon for Chrome

    Clock Icon for Chrome ile Google Chrome tarayıcınızda kolayca saati görüntüleyebilirsiniz.
  • SEO for Chrome

    SEO for Chrome adlı Chrome eklentisi sayesinde hızlı bir şekilde internet siteleri hakkında SEO bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Power Zoom for Chrome

    Power Zoom for Chrome, Wikipedia ve Facebook siteleri üzerindeki resimlerin üzerlerine geldiğinizde büyük görmenizi sağlayan Chrome eklentisidir.
  • Hola! For Chrome

    Hola For Chrome, Google Chrome tarayıcı üzerinde kullanarak internet üzerinde daha hızlı gezebileceğiniz ve engellenen sitelere girebileceğiniz yararlı bir eklentidir.
  • Media Player for Chrome

    Media Player for Chrome adlı ücretsiz eklenti sayesinde kendi müzik listelerinizi Chrome üzerinde oluşturarak dinleyebilirsiniz.