Chrome SocialBro

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,600 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Chrome SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen bir Chrome eklentisidir.

SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde kontrol edip aynı zamanda çeşitli inceleme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz bir uygulamadır.

SocialBro ile Twitter hesabınıza giriş yaparak sizi takip edenleri detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz uygulamadır. Kimlerin takip ettiğini ve kimlerin takip etmeyi bıraktığını görüntüleyebileceğiniz program, sizi takip edenlerin yer, dil, bağlı olma süreleri v.b. kıstaslara göre incelenmesini de sağlayabiliyor.

Sosyal medya ile ilgili çeşitli amaçlar doğrultusunda inceleme işlemleri gerçekleştirmesi gerekenlerin özellikle kullanmasını tavsiye edebileceğimiz SocialBro ile Twitter hesabınız üzerindeki kontrol gücünüzü en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SocialBro

    SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen uygulamadır.
  • Facebook For Chrome

    Facebook for Chrome Facebook özelliklerini Chrome içerisine entegre eden bir Chrome uzantısıdır.
  • Clock For Chrome

    Clock For Chrome Google Chrome için saat görüntüleme uygulamasıdır
  • Clock Icon for Chrome

    Clock Icon for Chrome ile Google Chrome tarayıcınızda kolayca saati görüntüleyebilirsiniz.
  • Hola! For Chrome

    Hola For Chrome, Google Chrome tarayıcı üzerinde kullanarak internet üzerinde daha hızlı gezebileceğiniz ve engellenen sitelere girebileceğiniz yararlı bir eklentidir.
  • Power Zoom for Chrome

    Power Zoom for Chrome, Wikipedia ve Facebook siteleri üzerindeki resimlerin üzerlerine geldiğinizde büyük görmenizi sağlayan Chrome eklentisidir.
  • Chrome Temam

    Chrome Temam, adından da anlayacağınız üzere Google Chrome tarayıcı kullanıcılarının kendileri içim temalar oluşturmasını sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir eklenti.
  • SEO for Chrome

    SEO for Chrome adlı Chrome eklentisi sayesinde hızlı bir şekilde internet siteleri hakkında SEO bilgilerine ulaşabilirsiniz.