Chrome Uzaktan Masaüstü

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,424 TOPLAM İNDİRME
23.69 MB DOSYA BOYUTU

Chrome Uzaktan Masaüstü, uzaktaki bilgisayarlarınızı Chrome tarayıcınız üzerinden yönetebileceğiniz bir uygulamadır.

Chrome Uzaktan Masaüstü, uzaktaki bilgisayarlarınıza güvenli bir şekilde erişmek için veya kendi bilgisayarınızı uzaktaki bir kullanıcının yönetimine izin vermek için kullanabileceğiniz güvenli, hızlı ve kolay bir uzaktan yönetim uygulamasıdır.

Chrome tarayıcı veya Chromebook üzerinden uzaktaki bilgisayarlarınıza erişme izni veren Chrome Uzaktan Masaüstü uygulaması çapraz platform desteği sunar. Böylelikle uzaktaki bir Windows, Mac ve Linux kullanıcısının bilgisayarına müdahale edebilir veta Windows ve Mac sistemli bilgisayarların masaüstlerine erişebilirsiniz.

Uzaktan bağlantıları PIN ile koruyarak, başkalarının bilgisayarınıza sızmasını engelleyen uygulama ile uzaktaki bilgisayara bağlanmak son derece basittir. Uygulamayı Chrome tarayıcısına ekledikten sonra uygulamanın gereksinim duyduğu izinler gösteriliyor ve ardından 2 seçenek ekranınıza geliyor. Bilgisayarınızı paylaşıma açarak uzaktaki bir kişinin masaüstünüze erişmesini sağlayabilir veya kullandığınız ev / iş bilgisayarınıza başka herhangi bir bilgisayardan erişmek için yetki verebilirsiniz.

Uzaktaki bilgisayarınızı PIN ve Google hesabınızla koruyarak güvenliğinizi sağlayan Chrome Uzaktan Masaüstü, internet üzerinden güvenli bir şekilde diğer bilgisayarlara erişim sağlamak veya uzaktan yardım almak için kullanabileceğiniz basit bir uygulama. Eğer uzaktaki bilgisayarlarınızı mobil cihazınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Chrome Remote Desktop’ı kulanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome App Launcher

    Chrome App Launcher uygulamasını kullanarak Google hizmetlerine ve tüm uygulamalarınıza masasüstünüzden hızlıca erişebilirsiniz.
  • Namaz Vakitleri

    Bu Chrome eklentisi sayesinde namaz vakitlerinde otomatik olarak uyarılabilir ve ibadetinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • TeamViewer

    TeamViewer, uzaktan bağlantı, uzaktan erişim, uzak masaüstü, uzaktan bağlanma, uzaktan bilgisayar açma denildiğinde akla ilk gelen ücretsiz programdır.
  • Ammyy Admin

    Ammyy Admin ücretsiz uzaktan bağlantı programı ile uzak masaüstü bağlantısı kurmak çok kolay!
  • CrossLoop

    CrossLoop arkadaşınızın veya bir başkasının bilgisayarına uzaktan kolaylıkla bağlanabilmenize olanak sağlayan ücretsiz bir uzak masaüstü bağlantı programıdır.
  • ThinVNC

    ThinVNC, güncel internet tarayıcılarını kullanan ücretsiz ve hafif bir uzaktan masaüstü görüntüleme programıdır.
  • Splashtop Streamer

    Splashtop Streamer, bilgisayarınıza uzaktan ulaşabilmenize olanak tanıyan ücretsiz bir uzak masaüstü programıdır.
  • Royal TS

    Royal TS, birden fazla uzak masaüstü bağlantısını düzenlemenize ve yönetmenize izin veren ücretsiz bir uzak masaüstü yazılımıdır.